Sunday, 11 March 2007

~plääh.. kaksi simppelisivua~


On tullut pidettyä hieman taukoa reseptikirjasta. Tuntui että alkoi ideat loppumaan, kuten näistä kahdesta kuvastakin näkee. Ei ne sivut kyllä ihan noin paljaita ole, sillä niissä kummassakin on kiillekuviointia jne, mikä ei kuvassa oikein näy. No, onneksi kaikkien sivujen ei tarvitse olla superhienoja. hih!
Kävin eilen shoppailemassa ja löysin vaikka mitä kivaa.. piti heti listailla niitä huutoonkin :) Siirtokuvat on I H A N I A!

8 comments:

 1. Kerro KERRO KERRO nyt ihmeessä mitä meinasit ehdottaa? Oli sitten työlästä tai ei, kävi se tai ei, niin pakkohan mun on nyt ainakin saada TIETÄÄ!!! :D

  ReplyDelete
 2. No, ensin minulle tuli mieleen että tehtäisiin sellainen vaihto jossa voi tehdä mitä vain.. kortteja, vihkoja jne jne. Mutta ne kuoret painaisi aikalailla. Sitten ajattelin sellaista että kummallakin olisi sellainen A5 kokoinen kansio ja niihin tehtäisiin A5 sivuja.. mutta niihen taas menee niin paljon materiaaleja ettei uskalla. hih! Sitten ajattelin että jos tekisimme postikortteja...? Niitä voisi sitten ottaa joskus käyttöönkin (jos raaskii..) :)

  ReplyDelete
 3. *hmmm*

  Tuo kyllä ON aika hurjan massiivinen juttu. Postikortteja en oikein.. ne ei oikein ole mun juttu. Mutta EHKÄ sitä voisi jotakin kehittää jossain vaiheessa? Ehkä toista tällaista sadan härdelliä ei ihan heti uskalla ajatella! :)

  ReplyDelete
 4. Ei se mitään! Minä taidan ottaa sen omaksi projektiksi ja tehdä nuo kaikki aiheet korteiksi pikkuhiljaa. Lähettelen niitä sitten postcrossing kortteina :)

  ReplyDelete
 5. Siis meinaatko tehdä sen sata erilaista korttia postikorttikokoisina? Siinä onkin urakka. Kävin EllaEliisan sivuilla katsomassa sitä listaa ja minulla kyllä menisi jo oma aika suomentaa ne kaikki aiheet ihan ekaksi.

  Olet taas tehnyt ihania sivuja reseptikirjaasi ja pihkura vieköön miten ihania tarroja olet huutikseen laittanut. Lähdenkin tästä nyt "ostoksille".

  t:Sari
  http://merikko2.vuodatus.net

  ReplyDelete
 6. Kyllä minä ajattelin alkaa urakoimaan niin monta korttia.. pikkuhiljaa kuitenkin, koska aiheet on aika vaikeita niin pitää saada hieman inspiraatiota jostakin noihin aiheisiin.

  Ihana olet kyllä kun kävit huutelemassa. Minä laitoin sinne paljon siirtokuviakin, mutta niihin ei oikein tule huutoja. kääk! ja laitan pian siirtokuvia vielä lisääkin. No, jos niitä ei kukaan huutele niin pidän ne kaikki itse. hih!

  ReplyDelete
 7. Askartelehan lisää ja laita näytille!!! :)

  *odottaa*

  ReplyDelete
 8. hihii! no, ainakin sunnuntaina tulee kuvia lisää sillä lauantaina menen sinne askartelukauppaan koko päiväksi askartelemaan. JIPPII!!! Kävin just printtailemassa muutaman valokuvan ja pitää pakata huomenna laukku valmiiksi. Voi että odotan sitä kyllä innolla! jiihaa!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.