Thursday, 1 March 2007

~projekti #2 : aukeama valmiina~

Tänään sain tehtyä kaksi sivua lisää. Nämä ovat sellaisia puolisivuja joihin tulee sitten se minun kokkausvalokuva tuohon alapuolelle. Olen itse aika tyyväinen näihin sivuihin. Kivannäköisiä ovat. :)

Varasin tänään taas paikan itselleni askartelupäivään. jeee!!! Tällä kertaa menen eri askartelukauppaan, sen nimiseen kuin Scraptacular. En ole siellä koskaan käynyt askartelemassa joten odotan innolla! Ja taas pääsee tapaamaan uusia ihmisiäkin. Hieman jännittää, mutta se on vain hyvä juttu. Menen sinne 17.3. aamu kymmeneltä ja Paulin äiti lupasi tulla hakemaan minut sieltä n.9 aikoihin illalla. Pitääpä käydä ensi viikolla printtaamassa muutama valokuva lisää niitä minun seinätauluja varten ja varata iso kasa ruokaohjeita kirjaa varten :). Äitiii!!! Jos luet tätä niin pienenä vihjeenä vain että synttärilahjaksi olisi ihana saada hieman rahaa askartelupäivää varten. hihii! :)

11 comments:

 1. Ja TAAS niin "hianoo" että huh huh! :) Tykkään, tykkään, tykkään!

  ReplyDelete
 2. Hihii! meillä on kyllä ehdottomasti samanlainen maku! :)

  ReplyDelete
 3. On tosi hienoja, tuo keittojuttukin on IHANA!!! OIKEIN HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ!!! Se lienee lähistöllä...luin vihjeen... - hyviä, mukavia askartelupäiviä ja muitakin päiviä sankarittarelle! - t. halein Jatta

  ReplyDelete
 4. iso halaus jatalle! Oih, synttäreihin on vielä aikaa.. vasta kuun lopussa (29.3.), mutta piti laittaa lahjatoivomus jo nyt :)

  ReplyDelete
 5. ...haluaisin syödä tuota vihreää ruokaa (keitto?), se on herkullisen näköistä enkä panisi pahakseni jos jälkiruoaksi olisi torttua tuota...nami nami. - Oletko ite valmistanut ko. ruokia - näitten askartelusivujen ruokia? Mä en osaa tehdä noin kauniita ruokia. - Ihania sivuja! kiitos sulle! - sanoo Jatta.

  ReplyDelete
 6. ...haluaisin syödä tuota vihreää ruokaa (keitto?), se on herkullisen näköistä enkä panisi pahakseni jos jälkiruoaksi olisi torttua tuota...nami nami. - Oletko ite valmistanut ko. ruokia - näitten askartelusivujen ruokia? Mä en osaa tehdä noin kauniita ruokia. - Ihania sivuja! kiitos sulle! - sanoo Jatta.

  ReplyDelete
 7. ...sorry, ei mun sitä kahta kertaa pitänyt sanoa.... J.

  ReplyDelete
 8. Ihanat sivut,kirjastasi tulee upea.
  Siis onko syntymäpäiväsi 29.3, niin minunkin, aikamoinen sattuma, täytyykin muistaa sinua jollakin pienellä=)

  t:Sari
  http://merikko2.vuodatus.net
  p.s KIITOS niistä kaikista ihanista tarroista joita paketissa saapui=)

  ReplyDelete
 9. Jattainen, en ole vielä kokeillut yhtään näistä resepteistä. Ajattelin että kokeilen ehkä aina yhtä joka sunnuntai tai ehkä vasta sitten kun reseptejä on jo enemmmän kokeiltavana. No, luultavasti sitten kun inspiraatio oikein iskee :) Ja sitten otan kuvia minun ruuasta ja laitan ne kirjaan. Siitä tulee kivaa!

  ReplyDelete
 10. Ainiin, se vihreä keitto on kylmä kurkkukeitto katkarapu/tomaattisalsan kanssa.

  ReplyDelete
 11. Sari! vau! Meillä on synttärit samana päivänä? Upeaa!!!! :) Ja ihana kuulla että tykkäsit tarroista!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.