Sunday, 18 March 2007

~ruokaa..nam, nam, nam.. vohveli/suklaa/vadelmaherkku. NAM!~

Aaaaaah, tein kyllä eilen suosikkisivuni minun keittokirjaan. Se on tämä:Tykkään tosi paljon noista väreistä.. ja noista ihanista valkoisista kukkasista! :) Klikkaahan isommaksi jos haluat tarkemmin katsoa.

-------------------------------

Ja tässä on sitten nyt ensimmäinen lähes valmis aukeama. Eli vasemmalla se resepti ja oikealla kuvat siitä kun minä niitä muffinsseja leivoin. Nam! Olivat tosi hyviä! Vielä sinne pitää lisätä meidän kommentit ja ehkä jotakin muutakin pientä. Mutta kivalta minusta näyttää nuo pienet kuvat:


--------------------------------

Tässä sitten seuraava kuva. Ihastuin tuohon taustapaperiin.. iiiik! Nyt harmittaa kun en ostanut sitä enempää.. no, ensi kerralla ehkä sitten. Mutta olen tosi tyytyväinen tähänkin sivuun.


-------------------------------

Tässä sitten viimeinen sivu. Aika simppeli eikä mikään päätähuimaava, mutta tulipahan tehtyä. Kyllä se kuitenkin ihan kivalta näytti. :) Tai ainakin se kirjaan jää...


2 comments:

 1. No nää on kyllä IHAN HUIPPUJA!!! :)
  Tulee kaiken lisäksi nälkä...

  Mä taidan alkaa bongaamaan hyviä ruokaohjeita juuri tuolla silmällä. Pakko se on nyt. Idea on mitä loistavin! :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos kiitos kiitos kiitos! *big smile*
  Tykkään vieläkin ihan mielettömästi siitä tummapinkkisivusta. iiiik! iiik! Oli niin just sopiva kuva siihen. Pitäisiköhän tänään kukkua hereillä pitkään ja tehdä vaikka yksi sivu vielä lisää.. hmm...

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.