Monday, 30 April 2007

Sarin ruokadecon sivut! / Sari's food deco pages!

Jippii!!! Se on vihdoinkin valmiina ja postitettu! Jippii! Häpeäkseni täytyy tunnustaa että deco jumittui tänne kuukaudeksi (KÄÄÄK!!!!), mutta olen superiloinen nyt kun sain sivut tehtyä ja deco on tosiaan nyt matkalla Suomeen. Jos osallistun johonkin toiseen decoon, pidän kyllä huolen että olen siihen varautunut kun se ilmestyy tänne. Tämä kuva on kyllä aika huono.. aina otan kuvan illalla (kun olen laiska skannaamaan) ja ikinä ei ole tarpeeksi valoa. No, kuitenkin. Ainakin siitä näkee että se on varmasti tehty :) Värit on vain luonnossa paljon kauniimmat.

Yippee! It is finally done and already mailed as well. Yippee! I am embarrassed to admit that this deco got stuck here for a month (Eeeeeek!), but I am so thrilled to have the pages decorated now and the deco is on its way to Finland. If I take part in another one, I will make sure I am better prepared when it arrives here. This picture sucks, I must say.. I always seem to take photos in the evening (too lazy to scan) and there is never enough light. Oh well. At least you can see that it is done. The colours are just much prettier in real life.


8 comments:

 1. Ihanan näköinen sivu, deco on varmasti ihana kun se on kiertänyt kaikkien luona, mukavaa alkavaa viikoa sinulle.

  t:Sari

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana että tykkäsit! Toivottavasti decon loppumatka sujuu nopeammin. Odotan innolla että näen kuvia muidenkin sivuista.

  ReplyDelete
 3. Kiitos, kiitos, kiitos! :) Olin itsekin niihin ihan tyytyväinen.. varsinkin erittäin onnellinen että sain ne tehtyä. Melkein haluttaisi osallistua toiseenkin decoon joskus :).

  ReplyDelete
 4. Kyllä tuollaisesta ohjeesta kelpaa kokkailla. Ja kivasti olit laittanut jotain maustettakin tuohon vielä.

  Sulta tuli huutispostia tänään. Kiitos! Ja eikun askartelemaan taas!

  ReplyDelete
 5. Heippa Laura.

  Ajattelin kysäistä että onko makea paketti koskaan tullut perille, vai onko postipate herkutellut itse=)

  t:Sari

  ReplyDelete
 6. IIIIIIIIIIIIIIIIK!!!! Voi anteeksi sari kun en sinua vielä ihanasta paketista kiittänyt. Olen tosi pahoillani :(. Minulla on ollut hieman mieli maassa ja silloin meinaa aina kaikki unohtua. nyyh. Sinun supernami yllätyspaketti tuli perille viime viikon tiistaina. Voi hyvänen aika että se oli IHANA! Kehtaanko edes tunnustaa että kaikki pätkikset olivat kadonneet jo keskiviikkona. Hihii!! Superhyperjättikiitokset sinulle. Et usko miten ihana oli saada sellainen paketti. Kiitos, kiitos, kiitos! nam nam nam!

  ReplyDelete
 7. Hyvä että tuli perille(myöhässä)ja maistui hyvälle=)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.