Tuesday, 3 April 2007

~synttäriostoksia~
Tietenkin piti törsätä synttäriraha sitten askartelujuttuihin.. papereihin enimmäkseen. Napsin äsken muutaman kuvan niistä. Nyt kun pääsisi vielä niitä käyttämäänkin :).

15 comments:

 1. Ihania papereita! Näyttäis olevan hyvin pitkälle samanlaisia, joita itse tilasin Scraproomista, Ruotsista. Hetken jo luulin, että mun lähetys on tullut sulle! :D Melkein samat paperit tulossa mulle!!!

  Mutta teillä siellä valtavilla markkinoilla niitä voi vain hakea kaupasta. =/ *kade*

  ReplyDelete
 2. Meillä molemmilla on hyvä maku :). Olin ihan onnessani kun vihdoinkin sain ostettua noita Prima paperikukkia. ne on IHANIA! Olen himoinnut niitä jo pitkään. Niitä varmaankin näkyy nyt sitten jokaisella ruokasivulla. hih! :) Toivottavasti sinunkin paperit tulevat pian perille.

  ReplyDelete
 3. Aivan ihania juttuja olet ostellut, laitoit synttärirahasi oikeaan paikkaan=)

  t:Sari
  http://merikko2.vuodatus.net

  ReplyDelete
 4. Kiitos tarroista, ovat ihania ja tulivat tänään. Ovat juuri sellaisia kun halusinkin :)

  ReplyDelete
 5. Jippii! Ihana kuulla että tykkäsit koirastackistä!!

  ReplyDelete
 6. Heiiii.. kivoja ostoksia.. tääkin tahtois noita paperikukkasia pullossa:))
  -amppa-

  ReplyDelete
 7. Ihania tavaroita. Eka kertaa blogissasi vierailin,kun mun yks kaveri suositteli. Enkä pettynyt. Kaikkea sievää ja tosi tarpeellista:) askartelujuttua täältä löytyikin

  ReplyDelete
 8. Hei Arja! Ihana kun kävit katselemassa. Kiitos paljon! :) En ole saanut nyt askarreltua yhtään mitään. käääk! Pitääpä ottaa paperit esille ja alkaa tekemään :)

  ReplyDelete
 9. Voitko myydä quote stackkeja (niitä tarroja joita oli ellaeliisan blogissa) ihan suoraan ilman huutonettiä sillä hinnalla mitä ne siellä maksaa? Vai tiedätkö saako niitä netistä tilattua?

  ReplyDelete
 10. Kyllä vain. Jos haluat, niin käy katsomassa minkä tai mitkä haluaisit ja laita minulle niistä lista. Minä käyn sitten sulkemassa ne kohteet ja myyn ne sinulle suoraan. tai käy laittamassa niihin huudot ja kerro millä nimimerkillä niin suljen ne sitten. Tässä linkki niihin: http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?status=N&seller=sininensitruuna&bidder=&tits=stack&location=&cat=%25&lcat=X&start=0&num=50&index=s

  ja minun maili on mu_ru@yahoo.com

  :)

  ReplyDelete
 11. Mä oon kuolannut sun listaa jo kauan ennen tätä "blogiaikaa", olet mulle tuttu nimi huuto.netistä! :) Miljoona kertaa on tehnyt mieli ostaa vaikka mitä! Mutta jos klikkaan yhtä, klikkaan toista, klikkaan kolmatta... ja kohta on kasassa paaaaaaaaljon kaikkea ihanaa! Mikä tietenkin on ihanaa, mutta vaarallista mulle, joka shoppaa kaiken ylimääräisen rahan mitä suinkin jää! :D

  ReplyDelete
 12. Hihii!!! huutelemaan, huutelemaan! :) Tiedätkö mitä sinun pitäisi tehdä.. käy huutelemassa niitä tarroja mitkä laitoin alennukseen. Niitä saa huudella mielinmäärin eikä summasta kertakaikkiaan saa isoa vaikka yrittäisi. hihii! Mutta vau, en tiennytkään että olet käynyt katsomassa kohteitani. Olet aivan ihana!!!

  ReplyDelete
 13. Eksyin tänne jonkun muun blogin kautta. Hienoja juttuja sinulla ja pitipä käydä huuto.netissä ihmettelemässä. Sulla on paljon kaikkea kivaa siellä. Palataan varmasti asiaan :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.