Wednesday, 16 May 2007

~ostoksia / shopping~Kukahan on törsäillyt... iik! kääk! Voi hyvänen aika miten ihana kasa papereita ja nyt iso kasa myös leimasintyynyjä millä voi väritellä kuvien reunoja. Jeee! Jee! Olen jo nyt rakastunut kaikkiin papereihin :).

I wonder who has been spending.. eeeeek! *scream* Goodness me, what a huge pile of papers and now also a big pile of ink pads so that I can color picture edges. Yippee! I am so in love with all the papers already :).

6 comments:

 1. Voi ihanuus... *kateudesta vihreä* Miks täältä ei tommosia löydä.. :S

  ReplyDelete
 2. Nyt on kyllä uusia papereita mistä valita... mutta kuten tavallista, ei taaskaan varmasti löydy mitään oikeaa kun yrittää jotakin tehdä. Papereita ei taida koskaan olla liikaa. ..ja pankkitili on kyllä ikävän tyhjä +huokaus+

  ReplyDelete
 3. Voi ihanuus mitä papereita.

  ReplyDelete
 4. Voiiiiiiiiiih mahoton kun on ihania papereita =)!!Arvaappa kuka kuolaa..??=D Ja ihania kisu kortteja olet tehnyt!!Voih että tietsikka pöytäni on kuolasta märkänä...... Niin ja muuten iiiiiiihana kuoresi sapui tänään voih namskis!!=D Tanjuska se täällä pölisee...

  ReplyDelete
 5. Voi miten ihania papereita! Mä täs mietin, että olisisko sulta mahdollisesti voinu pyytää paperidiilausta? Kun täällä ei oo mitään hienoja papereita ja mä en uskalla ulkomailta tilailla..

  ReplyDelete
 6. Kylläpä olet tehnyt aivan iiihhaanniiaa ostoksia... huokaus!!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.