Thursday, 10 May 2007

~Sininen possu / Blue pig~

Sain tehtyä tänään kortin. Jippii! Vieläkin se korttien tekeminen jotenkin jännittää.. aina tuntuu että siitä on tultava superhieno ja ihan täydellinen. Olen nyt yrittänyt vain alkaa tekemään ja kokeilemaan uusia juttuja. Se onkin auttanut. :)

I managed to make a card today. Yippee! Making cards still makes me feel a bit anxious.. I always feel that the card has to be super fantastic and perfect. No wonder I haven't made many cards. Now I have tried to just relax and keep trying different things. It has helped, which is fabulous. :)


Tässä on siis minun sininen possu. En kertakaikkiaan saanut värejä näkymään niin hyvin kuin olisin halunnut. kääk! Korttiin käytin erivärisiä kartonkeja ja raitapaperia. Niiden lisäksi väritin kuvan Marvy Uchida kynillä ja vesikynällä. Ruusujen ja oranssin raidan päällä on Stickles kiilleliimaa.

Here is my blue pig. I just couldn't get the colours to show as well as I would have wanted to. eeeek! I used different cardboards and stripey paper (no idea what brand). In addition to those, I coloured the picture using a water pen and Marvy Uchida pens. Roses and the orange stripe are covered with Stickles glitter glue.

edit: Ukko ihastui korttiin niin, että aikoo antaa sen äidilleen sunnuntaina. kiva, kiva :)
My partner liked the card so much, she wants to give it to him mum on sunday. fabulous! :)

5 comments:

 1. Söde possukortti! Rohkeasti vaan kortin tekoon, sinä osaat ihan varmasti! Ja kenenkään kortit ei voi olla täydellisiä, aina on jotain jonka voi tehdä toisella tavalla. Ja siinä se hauskuus onkin, saa tehdä uusia sitä mukaa kun inspistä riittää.

  ReplyDelete
 2. kiiiitos! Sinun kommentista tuli tosi hyvä mieli. Minulla on tosiaan se ongelma että yritän ihan liikaa. Jotenkin on joskus jumittunut sellainen päähän että jos minun teokset ei ole ihan täydellisiä, kukaan ei sitten tykkää minustakaan. iiik! Kaikkea sitä pään sisällä liikkuukin.

  ReplyDelete
 3. Höpsistä=) kortti on ihana. Kaikki ne tekeleet joita olet täällä sivuillasi esitellyt ovat todella upeita. Materiaalisi ovat upeita ja värien käyttö täydellistä. Upeat kortit syntyvät sinulta niinkuin kaikki muukin=)

  ReplyDelete
 4. Hi Laura

  Your blue pig card is so cute, and I love the "Flowers say Hello from the Heart" sentiment
  Thanks for visiting my blog and leaving such a lovely message

  ReplyDelete
 5. Great card Laura, I love the the little pig stamp, your colors and layout!
  I know exactly what you mean by being a little anxious about making cards (and them having to be perfect ect)...I am the same way...lol.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.