Friday, 8 June 2007

~Cuttlebug esittely Jatta murmelille :)~

Jatta pyysi hieman lisätietoja Cuttlebug lelustani, joten minähän nappasin muutaman kuvan siitä.

Tässä siis itse laite suljettuna.
-----------------

Ja tässä taas avattuna/käyttövalmiina.
---------------

Tuossa ylhäällä levyt minkä väliin kaikki jutut laitetaan, alhaalla erivärisiä kartonkeja ja oikealla sitten niitä embossauskansioita, 8 erilaista.
-------------------

Tässä siis yksi niistä kansioista, minkä väliin olen laittanut punaisen kartonkipalan.
---------------------

Tässä sitten levyt ja niiden välissä kansio ja kartonki. Tämä kasa 'mankeloidaan' Cuttlebugin läpi.
-------------------
Tässä sitten tulos! Eli kartonki otetaan pois kansion välistä ja tällainen kohokuviointi tuli tähän :). Aivan ihana ja tosiaan hirmuisen kätevä käyttää.
----------------
Tässä minun kaikki erilaiset kansiot tällä hetkellä. Vielä on 3 erilaista tulossa :). Tykkään näistä kaikista!


Toivottavasti nyt on helpompi ymmärtää että miten tämä toimii ja mitä sillä voi tehdä. Tähän voi ostaa myös leikkuuteriä. Minulla on ympyrä ja neliö mutta enempää en ole vielä hankkinut. Aakkosterät olisi ihania mutta hirmuisen kalliita. iiiik! iiiik! iiiik!

10 comments:

 1. Moikka,
  osaatko kertoa käykö nämä Sizzixille.Kuvista päätellen luulisi käyvän.

  ReplyDelete
 2. Hmm... tiedän että Cuttlebugiin käy Sizzix levyt ja oikeastaan lähes minkä vain toisen laitteen levyt, mutta en tiedä miten onnistuu toisinpäin...

  ReplyDelete
 3. vau!! mistä olet tuollaisen koneen hankkinut? :O

  ReplyDelete
 4. Ostin sen täältä: http://www.scraptacular.com.au/
  Tuo on itse asiassa minun lähin askartelukauppa :).

  ReplyDelete
 5. Hei Laura ,kiitos tästä infosta .Halusin kysyä että mitä tulee paketissa mukana ton vehkeen kanssa .Olen saamassa sen ,mutta nyt kun näytit niin mulle tuli paniikki että voinko ruveta käyttämään vai pitääko kaikki hankkia erikseen.Tiedän että ne itse embossing levyt pitää hankkia erikseen mutta entäs noi kansiot ,apua!!.Olen hankkimassa pari embossing levyä, mutta tuleeko noi melkeen läpinäkyvät mukana . En edes tiennyt että ne terät pitäisi ostaa erikseen elikä täytynee sanoa mammalle että ei osta aakkosia turhaan.

  ReplyDelete
 6. Debby, ei mitään paniikkia! Koneen mukana tulee ne läpinäkyvät levyt, minkä väliin ne kansiot (=embossing folders) laitetaan, eli voit heti alkaa sitä käyttämään. Ja iik, osta vain niitä aakkosia!!! Niissä on ne terät siis sen aakkosruudun sisällä. Minä vain huonosti käännän niitä englanninkielisiä sanoja suomeksi kun en tiedä yhtään miksi niitä suomeksi sanotaan. Eli ne aakkoset voit siis hyvin hankkia :)

  ReplyDelete
 7. Ihana laite! Ja kiitos selkeistä esittelykuvista, oon monesti miettinyt ton toimintalogiikkaa ja oli kiva nähdä miten se oikeasti menee. Nyt rupeenkin sitten miettimään, että josko.. ;)

  ReplyDelete
 8. Hani! Iso Kiitos hienosta esittelystä, nyt murmelikin tajuaa, että mankeloit kartongit!!! Ihana vehje eli ihanaa se mitä siitä tulee ulos. Voi mitä kaikkea maailmassa onkaan. Sinun pitäisi saada nyt pieni alennus Cuttlestasi, tämän mainion esittelyn ansiosta! - Tuo polkupyörä joka on yhdessä kuvassa on myös hieno :). halit, Jatta -Murrrr.

  ReplyDelete
 9. Hei Laura.

  Kiitos aivan ihastuttavasta kortista joka tuli postissa perjantaina. Se pysäytti minut ihastelemaan, kuinka kauniin kortin olitkin tehnyt. Viikko on ollut yhtä hullumyllyä, joten ei olisi voinut kortti parempaan hetkeen postilaatikkooni tulla, kiitos sinulle ihana ystäväni.

  t:Sari

  ReplyDelete
 10. voi että, olispa täälläkin tuollainen askartelukauppa! *swims to australia*
  ;P

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.