Friday, 8 June 2007

~ja taas tuli postia.../more mail..again :)~

Hihii! Ja taas on lisää näytettävää. Tämä viikko on kyllä ollut ihan superpostiviikko.

+grin+ Something to show.. again! This week has been an amazing mail week.

Tällaisia ihanuuksia tuli paketissa tänään. iiiiiiiiik! Tykkää, tykkää! :)
These goodies came today in a package. I love them!
------------------

ja tämä uusi lamppu tuli toissapäivänä. JIPPII!! Se on ollut kyllä eräs parhaista ostoksista. Se on daylight-lamppu eli sen valo on sama kuin ulkona!! Illallakin voi istuskella telkkaria katsomassa ja valo on kuin ulkona istuskelisi askartelemassa. Eli värit näkyvät oikein jne. Suosittelen ehdottomasti!

And this lamp arrived day before yesterday. YIPPEE!! It is definitely one of the best things I have bought. It is a daylight lamp. I love it that in the evening i can sit watching tv while doing crafts and the light is just like if I was sitting outside! Colours show exactly right. I can't recommend this enough.

8 comments:

 1. Jestas miten kivoja uusia papereita ym! Ja tuo lamppu vaikuttaa käytännölliseltä ja hyvältä. Olisi kiva olla kärpäsenä katossa katsastelemassa sinun askartelutarvikkeitasi. Ja ehkä vähän salaa vaklaamassa kuinka mitäkin teet...- Oikein hyvää päivää, päiviä, sinulle. Tv. Murmeli.

  ReplyDelete
 2. Ihaniaihaniaihania tirppasia tässäkin lähetyksessä! Tuota SAY:ltakin jo saatua värikästä lintupaperia on tulossa muutama arkki yhden tilauksen yhteydessä, mutta tuota mustavalkoista en oo nähnyt ikinä missään. Näyttää ihanalta! Mitä sarjaa se on?

  ReplyDelete
 3. Se toinen lintupaperi on sellainen vihertävänsävyinen. Se on itse asiassa Basic Grey paperi!! Phoebe sarjaa ja sen nimi on Japanese Tea Garden. :)

  ReplyDelete
 4. Heippa!

  Tulin vastavierailulle kun olit käynyt blogissani. Sinulla on tosi ihania kortteja täällä. Ja tuo cuttlebug... *kuolaa* tahtoo kanssa tuollaisen.

  ReplyDelete
 5. Kuoresi saapui tänään. Voi ihanuus, mitä kaikkea olitkaan lähettänyt. Eihän noita papereita raaski edes käyttää ;o). KIITOS, KIITOS, KIITOS!!!

  *Kuumuudesta kärsivä Pirkkis*

  ReplyDelete
 6. I see you got some great stuff here. I love that SR paper and Love Elsie. Enjoy your goodies :)

  ReplyDelete
 7. Wow! You have had a good week. I have that lamp too. I love it.

  ReplyDelete
 8. Ai että, olet saanut aivan taivaallisia papereita ja muuta! Tuo lamppu on varmasti ihana!!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.