Tuesday, 26 June 2007

~muutto edessä ... pieni korttitauko / time to move... a little cardbreak~

Kyllä!!! tuolla superpienellä, suurinpiirtein pannulapun kokoisella pöydällä minä olen yrittänyt vääntää kortteja, mutta eihän siitä mitään tule.. nyt alkaa mennä hermot jo niin pahasti sen kanssa että on pakko muuttaa. Kaikki tippuu lattialle eikä ole tarpeeksi tilaa askarteluvärkeille.. ja tuo koko romunurkka on vielä olohuoneessa!!! iiiik! joten nyt tulee pieni korttitauko ja minä yritän muuttaa nuo kaikki eri paikkaan.. kunhan se ensin löytyy :). Laitan sitten uuden kuvan tänne. :) Näyttäkääpä minulle missä te kaikki lukijat askartelette?

Yes! I have tried and tried to keep making cards on that tiny table, which isn't much bigger than a thumb (or so it feels...). I am so fed up with it and refuse to make any more cards on it! No more!!! I will have to move! Everything keeps falling on the floor and I just don't have the space for my crafty goodies. This dumpsite is actually in the living room! eeek! :) So, now there will be a small card break as I will try to move my stuff somewhere else. I promise to put here then a picture of my new crafty area. Please, show me what kind of crafty are do you have!

10 comments:

 1. Oih! Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin todeta että tuollaisilla postimerkin kokoisilla pöydillä askartelu ei ole kovin mukavaa. Mulla on jonkin verran isompi, mutta - se on keittiön pöytä joten siinä saa olla koko ajan siirtelemässä tarvikkeita edestakaisin kun tiettyinä aikoina päivästä pöytää kuitenkin käytetään ihan alkuperäiseen tarkoitukseensa. Tosin helpotusta on luvassa kunhan saan uuden keittiön pöydän ja tuolit tänne kotiin saakka ja sitten se vanha pöytä joutaa ihan kokonaan askartelukäyttöön. Kuva tulee kunhan saan askartelushoppeni valmiiksi. Ja hämeessä kun ollaan niin siihen voi mennä "vähän" aikaa...

  ReplyDelete
 2. Onpa tuttua heh heh.Mulla ei ole paljon parempi poyta ja niin taynna tavaraa etta joudun kasilla sita siirtamaan etta mahdun johonkin askartelemaan.Poyta nurkkaukseni on meidan vaatehuonessa.Mieheni on kylla luvannut etta kun nyt jaa elakkeelle syksylla armeijasta niin han aikoo laittaa mulle kunnon poydan ja hyllyt ,sitahan tassa sitten odotellaan .Ehkapa kehtaan ottaa kuvan nykeyisesta nurkkauksesta.Pitaa kylla varmaan ensin vahan laitta kuntoon ettei kukaan pyorry ;)

  ReplyDelete
 3. Mulla löytyy paikka jossa askartelen niin tuon linkin alta. Nyt se on siisti tuossa kuvassa, mutta aina se on ihan sekaisin.

  ReplyDelete
 4. Hienolta näyttää sinun nurkkaus, Tiina! :)

  ReplyDelete
 5. Thanks for your comment in my blog!! =)

  The stamps "filuren" you can buy here: http://www.kortmakaren.se/shop/
  It´s a swedish webshop

  You make wonderful cards!!

  /Cattis

  ReplyDelete
 6. Taidan olla käynyt blogissasi aiemminkin :) Iih, pöytäsi on kyllä pieni... no ei se minunkaan askartelupöytä ole kovin suuri ja se näkyy viereisillä tuoleilla jne.

  Huutelin tuolla huutonetissä jotain askartelujuttujasi :)

  ReplyDelete
 7. Löysin sun bloggin landstokenin kautta... =) Olen itse asunut austraaliassa 7 vuotta, mutta nyt asun ruotsissa...=) Sun bloggi on täynä kaikkea kaunista!!!! Voi hyvin!
  //sari

  ReplyDelete
 8. Hello
  Thank you for your lovely comment in my blogg. Send me your adress and I will send you a surprise!
  landstoken@yahoo.se
  I have my own stamp collection, is stamping big over there?
  /Helena

  ReplyDelete
 9. You are good... making beautiful cards out of this small table!
  :)

  ReplyDelete
 10. me olemme juuri muuttaneet isoon taloon ja sain om nurkan sieltä itselleni....tuntuu niin omituiselta kun ei tartte istua rappujen alla enää..(muksut kun jouksivat kilpaa rappusissa sain pidellä kiini vhän mistä ssattuu... Täytyy otta kuvia ja laitaa ne blogille.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.