Sunday, 3 June 2007

~täällä taas! / here I am again!~

Jopas kestikin taas pitkään päivittää blogia. Viikko meni niin nopeasti. On kovasti haluttanut ottaa kuvia uusista jutuista mutta en ole saanut niin paljoa aikaiseksi.

Kaikista ihanin uusi ostos on ehdottomasti minun ihana uusi lelu Cuttlebug. iiiiik! Miten ihmeessä pärjäsin ilman sitä! iiik! Täällä voit käydä sitä tutkimassa, tai ainakin näet millainen se on. oih, se on aivan ihana papereiden embossaukseen. iik! Jos katsot tuota alempana olevaa norsukorttia, se pallotausta on tehty Cuttlebugilla. Ja tässä on synttärikortti minkä tein veljelleni. Tuo happy birthday paperi on tehty cuttlebugilla.. eli tavallinen värillinen kartonkipala sisään ja ihana paperi ulos. hih! ihana, ihana, ihana! Ja auttaa hirmuisesti korttien teossa! Olen kyllä tosi tyytyväinen tuohon korttiin. Kuvan reunat olisin halunnut tummemmaksi mutta minulla ei ollut sopivaa mustetta. No, ei se mitään.


It certainly took longer than I thought to update my blog! Last week just disappeared. I have been looking forward to taking pictures of my new goodies and cards, but no time.. Oh well, I am here now.

My favourite new goodie is definitely Cuttlebug. I don't know how I ever managed without one! It makes card making so much easier. I made the above birthday card for my brother and of course, used my lovely toy :).


4 comments:

  1. Ihana kortti ja kivat värit siinä :)

    ReplyDelete
  2. Adorable cards, love the embossing and that chick stamp is great

    ReplyDelete
  3. Too Cute!! Love the colors, stamp and cuttlebug bgrd.

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.