Thursday, 7 June 2007

~toveri kesäkuu, osa 1~


JIPPII! Jippii!! Sain eilen kuoren toveri kesäkuulta eli Pirkkikseltä. Kiiiiitos! Tykkäsin ihan hirmuisesti kaikesta mitä lähetit. Hyppelin ilosta kyllä kun sain ruutuvihkon.. minulla on ikävä ruutuvihkoja (täällä niitä ei myydä ollenkaan!). Toivomuslistalta äidiltä on nyt aina ruutuvihkoja, Pätkiksiä, Jimi patukoita ja kismettejä. hihii! Ja vihko oli tosi kauniisti päällystetty! Aivan ihana! Bambupapereita minulla ei ole ikinä ollut joten niitä pitää kyllä päästä testailemaan. Ja värikynät.. olen halunnut jo pitkään ostaa niitä sellaisia minkä jälkiä voi sitten pehmentää vedellä.. nyt ei tarvitse ostaa koska pääsen testailemaan näillä kolmella. Mistä sinä osasitkin lähettää kaikki ihanuudet. KIITOS!

This is a package from a lovely crafty girl in Finland. We are going to swap 4 envelopes during the month of June.. just some lovely little things to cheer up each other! :)

1 comment:

  1. Olipas postipoika todella nopea! Vähän jännitti, kun ei ikään tiedä, mitä sieltä vieraasta maasta saa ja mitä ei. Sait minut tosi hyvälle tuulelle kirjoituksellasi. Nyt menen keksimään seuraavaa ylläriä...

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.