Saturday, 30 June 2007

~uusi askartelunurkka / new crafty corner~First of all, scroll down for some blog candy!! :)

noniin, nyt on muutto aikalailla jo tapahtunut uuteen askartelunurkkaan :). Meillä on olohuoneen jakajana tuo iso kirjahylly ja oikeastaan vain muutin sen toiselta puolelta toiselle :). Kauan aikaa sitten ostin Ebaysta tuo kirjoituspöydän. Hankin sen ihan kirjeenkirjoituspöydäksi mutta en vieläkään tahdo saada kirjeitä kirjoiteltua, joten miksei yhdistää askartelu ja kirjeenvaihto :).

Kuten kuvista näet, pöydän vasemmalla puolella on nyt se kirjahylly ja kirjahyllyn tämä puolisko täyttyy minun askarteluromppeista. Ne saakin sitten roikkua miten haluavat, koska toinen puoli (siis, sohva ja tv puoli) pysyy siistinä. Jippii! Pauli toi eilen Ikeasta nuo Vink cd telineet ja niihin varastoin kaikki unmounted leimasimet. Nyt olen laittanut sinne vasta kaikki polymeerileimasimet. En ole oikeita vielä ehtinyt järjestää.. pitänee varmaan pian hankkia kolmaskin teline.. iik! Tyytyväinen olen.

Right, I have now pretty much moved to my new crafty corner. We have the big bookshelves dividing the living room, so I actually just moved from one side to the other. Ages ago I bought from ebay that gorgeous writing desk. I wanted to keep it for writing letters, but I am still having really hard time getting any written and so I thought, why not make it both crafty and letter writing desk? :)

As you can see, on the left to the desk is not the bookshelves and this time will be full of my crafty things. Doesn't matter how much they will be hanging out because the sofa/tv side will still stay nice and clean looking. Perfect! The drawers of the desk are still full on junk, but I will empty those bit by bit. Yesterday Paul brought for me from Ikea those Vink CD holders which I will fill with all of my unmounted stamps. I only have the clear ones there so far :). No doubt I will need a third rack soon, when I get to put there all the rubber stamps, too. I am happy.

12 comments:

 1. Wautsi wau!
  Onnea uudelle askartelu"nurkalle"!

  Kyllä nyt kelpaa askarrella. Tosi siistin ja käytännöllisen näköistä. Ei muuta kun kortin tekoon taas...

  ReplyDelete
 2. Tosi hienon paikan oot saanut!!! Onneksi olkoon!!!

  ReplyDelete
 3. Onpa kivan näköinen pöytä ja nuo Ikean "hyllyköt". On sinulla paljon leimasia, kun tuossa on vaan pieni osa...! Onnea uudelle askarteluelämälle. Halit, Jatta-mur.

  ReplyDelete
 4. I love your desk and you new craft room! Great to have your own crafty space...! Congrats !

  ReplyDelete
 5. hyvältä näyttää:) mun tartteis kanssa siivoilla lähinnä säilytystilaa missä kaikki askartelukamat on.. pöytä on ihmeenkin hyvässä siivossa. nyt kun on lomalla, niin kai sen sais joku päivä mielestä pois:))

  ReplyDelete
 6. En ole katkera, mutta sanompahan vaan... tai jääkööt nyt kuitenkin sanomatta. Aivan huisin hieno nurkkaus sulla nyt! Sori, tämän viikon paketti jäi roikkumaan ensi viikkoon ideaköyhyyden vuoksi. Toivottavasti et pistä pahaksesi!!!!

  ReplyDelete
 7. lohikäärme!!! Kiitos!! =) Asuin bribanessa 7 vuotta... aivan ihanaa... monta kertaa on ikävä takaisin tosi vahva... varsinkin kun on kylmät ilmat...=)
  Kauanko aikaa sä oot asunut sielä?

  ReplyDelete
 8. Nayttaa ihanalta nurkkaukselta ja kaikki niin hienosti jarjestyksessa.Nyt kelpaa askarrella.Mulla on tollanen kirjotuspoyta ja on melkeen antiikkia kun on Mummin kotoa,mutta pidan tata tietsikka nurkkauksena.

  ReplyDelete
 9. Mulla on kans tollanen kirjoituslipasto askartelupöytänä, paitsi että on puolet pienempi eikä ikinä noin siisti! Onneksi siinä saa sen kannen aina eteen ja kamppeet piiloon, kun vieraita tulee! Onneksi olkoon minunkin puolestani!

  ReplyDelete
 10. www.millam.vuodatus.net3 July 2007 at 19:15

  Todella kutsuva nurkkaus! Ihania kortteja täällä näkyvissä myöskin!

  ReplyDelete
 11. Wow! I would love to have this much place at my home. Im sittind at the dinner table in the kitchen, and its not funny. I woundering, how did you found my blogg? /Lena

  ReplyDelete
 12. Vau mikä askartelu nurkkaus. Olisikin hauska nähdä millaisessa tilassa askartelet nykyisin! Niin ja varaudu, näitä kommentteja nyt sitten satelee... =)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.