Monday, 9 July 2007

~leppäkerttukortti / ladybug card~

Tällaisen tekaisin äsken. En ole ihan 100% tyytyväinen siihen, mutta yritin taas kokeilla jotain hieman erilaista entä minun kortit tavallisesti. Voi että minä rakastan omaa askartelunurkkausta. Nyt on todella paljon helpompi keskittyä askartelemiseen ja kun kaikki tarvikkeet on käden ulottuvilla, se kyllä auttaa!

This is what I just made. I am not 100% happy with it, but well, I tried again to do something I don't always do. I so so so love my new crafty corner. It is much easier to concentrate and now that all the supplies are so easy to reach, being crafty is such a pleasure.

10 comments:

 1. Oi kun olet taas söpön tehnyt! Onnistuisipa multakin... mutta en edes jouda mitään nyt lomareissujen lomassa mitään tekemään, niinpä olenkin suosiolla keskittynyt hamstraamaan tarvikkeita syksyn pimeneviä iltoja varten! Olit taas laittanut myyntiin niin ihania leimasimia, että tässä ollaan kohta konkurssissa...IIK!

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana kortti taas! Ihanat värit!!!

  ReplyDelete
 3. I am absolutely 100% happy about this lovely card!

  ReplyDelete
 4. Kaunis kortti tosiaan! Tuo kiemuraleimasin on aivan unelmaihana!! Ja ihania noi uudet cuttlebug-leikkuri-osat...iiks!

  ReplyDelete
 5. Kaunista on jälleen. Kiitokset muuten postista. Apinat vietiin lähes käsistä kun lapsukaiset pääsivät leimakuva pussille. Onneksi sain pari itselleni pelastettua. Olivat juuri niin ihania kuin ajattelinkin.
  Terv. ArjaR..ro

  ReplyDelete
 6. What a lots of fun you have on this blog!!
  *Me like*

  ReplyDelete
 7. Laura this is a Beautiful card!! Love that paper and that ladybug. Where did you get that bug??

  I have been looking at all your beautiful creations I have missed on my holidays. You have been so busy...and your cards are So Fantastic!!

  Your new crafty place looks like a really great space! Love all your new toys too...I got my order for the oval punches while on holidays..so far I've only looked and not played..waaah!

  I love your blog...will be back soon..

  ReplyDelete
 8. Ihana leppiskortti ja mahtavia nuo leikkurit tuossa alempana! *kuolaa*

  ReplyDelete
 9. I think it is funny that you aren't happy with your card either....your card blows mine away! IT is ADORABLE with a capital A!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.