Saturday, 14 July 2007

~päivän viides kortti / today's 5th card~

Tässä viides eli viimeinen tämän päivän korteista.. ja samalla minun suosikkikortti. Tykkäsin itse tästä ihan hirmuisesti! Jotenkin se minun aina niin huvittaa kun sitä katsoo. hihii! Pitäähän sitä olla hyppivät possut kortti, eikö? No, minun kortit eivät aina ole niin normaaleja, eikä niiden pidäkään. Hihii!

Here is today's 5th and final card.. also my favourite of the 5. I love this card. It amuses me so much everytime I look at it. *giggles* Who doesn't like a jumping pigs card??? oh well, my cards aren't always normal, but they don't have to be either :).

9 comments:

 1. 5 cards a day? my God you are something! I enjoy a lot!

  ReplyDelete
 2. Hei! Kiitos kommentista ja linkistä sivuillesi. Piti tulla katsomaan tänne ja täällähän olikin aivan ihania kortteja! Vau! Minäkin hain tuon kivan maailmalaskurin kun huomasin sivuillasi tuollaisen.. Terkkuja vaan sinne kauas, täällä sataa vettä :0/ :)

  ReplyDelete
 3. Laura! Onpa hienoja ja kivoja kortteja, kiitos myös kun kerrot kuinka olet tehnyt, että eräs murmuskakin tajuaa :). Minuun vetoavat kovasti possut ja pöllö -mistähän syystä... - Sinulla on todella ihan oma design kortinteossa, se on upeaa. Terkut. Jatta.

  ReplyDelete
 4. Upeat kortit teit taas siellä askartelupäivässä, olispa kiva jos täälläkin olisi vastaavia.

  ReplyDelete
 5. Toi Possukortti on aivan valtavan ihana... Ja se toinenkin possu jonka aikaisemmin olit tehnyt. Siis kaikki korttisi ovat aivan ihania, mutta possu teema vetoaa minuun ihan erityisesti. Laita joskus huutikseen myyntiin noita sun tekeleitä? Tiedän erään joka mielellään ostaisi...!

  ReplyDelete
 6. Mahtavia kortteja olet taasen saanut aikaiseksi! :) Ne scallop-reunaiset ympyrät ovat hyvännäköisiä, tahtoo kanssa sen leikurin!! Hauskaa, kun olet käynyt minunkin blogissani kurkkimassa. En tiedä oletko osannut yhdistää minua, erääseen huutonetti huutajaan...

  ReplyDelete
 7. www.millam.vuodatus.net15 July 2007 at 22:41

  Aivan iki-ihana!Possufani tuli hyvälle mielelle!

  ReplyDelete
 8. You are so creative. The cards you make are lovley and funny. Just my style. And the coloring is great.
  Have a nice week/Gunilla

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.