Saturday, 11 August 2007

Miksi skräppäilen? (sorry.. this one is only in Finnish)

Ei kait se auta kuin yrittää vastailla Omulin esittämiin kysymyksiin. hihii! :). Katsotaan mitä tästä tulee.

 1. Kuinka kauan olet skräpännyt? Jiihaa... kaksi viikkoa! *hihittelee* Melkoinen scrapbook ura on kyllä nyt jo takana. :)
 2. Mistä sait innostuksen skräppäämiseen? Olen vuosien varrella nähnyt netissä toki paljonkin skräppäilyä ja tänne muutettuani tottakai scrapbook kaupoissa joita on ihan mukavasti tässäkin lähistöllä. Itse en siitä kyllä ikinä innostunut... mutta en tiedä mitä ihmettä tapahtui pari viikkoa sitten mutta se vain alkoi! minua puri skräppikärpänen :). Ostin myös tuon pyöreän albumin ja se innosti tekemään.. neliösivut ahdistaa! toivottavasti joskus niitäkin kuitenkin pääsen tekemään.
 3. Miksi skräppäät? Harmittaa että me ei olla otettu suhteemme aikana kuvia juuri ollenkaan. Haluan muistoja asioista mitä teemme.. oli ne sitten pieniä tai isoja. Minun on myös pakko saada tehtyä jotakin.. itseni ilmaisun tarve on suuri!
 4. Paperi vai digi? Paperi, paperi, paperi! Ei ikinä digi minulle. Minua ahdistaa ajatuskin jo siitä että istuisin koneella niitä värkkäilemässä. On pakko päästä käsin koskemaan tavaroita.. kuten blogini nimikin on.. liimaa ja paperia on oltava! Ja en usko että pystyisin olemaan yhtä luova tietsikalla.
 5. Onko sinulla skräppäysidolia? Ei oikeastaan.. en ole tutustunut juurikaan muiden töihin. Tällä hetkellä en haluakaan, sillä nautin skräppäilystä tosi paljon nyt ja tykkään omista ideoistani. Mutta se vähä mitä olen nähnyt.. elsie taitaa olla niistä suosikki.
 6. Luettele viisi ehdotonta suosikkityökaluasi tai -tarvikettasi? Leimasimet, paperit, haaraniitit, Cuttlebug, kulmaleikkuri.. siis se joka pyöristää kulmat :)
 7. Mikä on suosikkipaperimerkkisi/-valmistaja/-suunnittelija? Tällä hetkellä scenic route. iiik! Voi hitsi että niiden paperit on upeita! tykkään toki myös Basic Grey papereista.. ja monista muistakin.
 8. Mistä lähdet liikkeelle sivun teossa? Ensin kuva. sitä tuijotan sitten pitkään valkealla paperilla ja yritän miettiä eri vaihtoehtoja tai jos tulisi oikein hyvä idea mieleen. Sitten taustapaperi. Taas tuijottelua. Sen jälkeen kirjoittelua ja paljon lisäjuttuja.. leimasimilla, itse piirreltyjä ihmekuvioita... tarroja, siirtokuvia, haaraniittejä. Ah! ihania!
 9. Kuvaile tyyliäsi: Freestyle! Vapaata, sivut täysiä, ei paljon tyhjää tilaa..
 10. Tunnetko “livenä” ketään toista skräppääjää? Kyllä. hih! tänäänkin oli kanssani skräppäilemässä 10 muuta ihmistä :).

1 comment:

 1. Kiva kun viitsit vastailla kyselyyni :)On aivan uskomatonta, että ole skräpännyt vasta kaksi viikkoa - niin taitava olet. Nuo tämänpäiväisetkin sivu ... wow! PS: Olen vihreä kateudesta, kun pääset oikeaan scrapbook -kauppaan skräppäilemään yhdessä toisten kanssa ja samalla ostelemaan kaikkia ihania uutuksia. Minäkin haluaisin!!!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.