Saturday, 22 September 2007

~täällä taas / here again~


Täällä ollaan.. vielä elossa :) Viime viikot ovat olleet tosi vaikeita eikä ole haluttanut askarrella ollenkaan. Tai no.. oikeastaan on haluttanut, mutta en vain ole pystynyt tekemään mitään. Toivottavasti nyt alkaa asiat selkiintymään, niin pääsisi taas askarteluvärkkien kimppuun ihan kunnolla! Mutta tekaisin tällaisen yksinkertaisen kortin vähän aikaa sitten, joten laitanpa sen tänne.

Here I am.. still alive :) Last few weeks have been really difficult and I haven't felt like being crafty at all. well, actually I have, but just haven't been able to. I hope that things will start to clear up now, so that I can feel free to be crafty again. But a little while ago I made this simple card, so I will show it to you all now.

Recipe:
Stamps: Fluffles cat - Stampendous, itty bitty background stamp - Stampin' Up
Paper: Very Vanilla, Real Red, Old Olive, Choc Chip - Stampin' Up, new Love,Elsie paper
Other: Black Ink, choc chip ink, chalks, blender pen - Stampin' Up

7 comments:

 1. Heippa vaan ja tervetuloa "takaisin"! :) Itse ainakin olen kurkkinut koko ajan ja toivonut, että eikö nyt edes JOTAIN! Mutta joskus tulee sellaisia aikoja ja hetkiä, ettei kertakaikkiaan pysty/ehdi/jaksa/voi askarrella. Ja ei sellaisesta tarvitse potea huonoa omaatuntoa. Kiva kuitenkin kun olet taas täällä! :)

  ReplyDelete
 2. Heippa! Kivan kortin olet tehnyt :o) Olenkin ihmetellyt että mihin olet kadonnut, mutta kiva tietää että olet siellä. Itsellänikin nyt menossa kausi/hetki, ettei oikein saa aikaiseksi/jaksa tehdä kortteja. Kiva kun "näyttäydyit" pitkästä aikaa!

  ReplyDelete
 3. Kiva, että tulit takas:-) Kyllä jokaisella tulee sellaisia aikoja, että ei jaksa/ehdi/innosta. Jaksuja, keräile rauhassa voimia niin taas päästään tuollaisia ihania korttejasi ihastelemaan:-D Saitko postiani?!

  ReplyDelete
 4. Kiva kun tulit takaisin, oli jo ikävä sinua ja hienoja askartelujasi :)

  ReplyDelete
 5. Onpa ihanaa nähdä, että olet taas takaisin askartelemassa. On niin kiva katsella kauniita piristäviä tuotoksiasi. Tämäkin kortti on niin hieno ja iloinen tunnelmaltaan :)

  ReplyDelete
 6. kiva nahda sun kortti taas ja niin sulonen.

  ReplyDelete
 7. Ihanaa kuulla/lukea sinusta pitkästä aikaa! Minäkin olen lähes päivittäin käynyt täällä kurkkimassa... Ja kivan kortin olet taas saanut aikaan! :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.