Monday, 24 September 2007

~tulevia projekteja / upcoming projects~

Koska en ole saanut vielä aikaiseksi mitään uutta näytettävää, laitanpa tähän pari kuvaa tulevista projekteista.

I haven't be able to get anything ready to show yet, so I am going to put here a couple of pictures of my upcoming projects.

Ensimmäisenä.. ostin eilen kankaan että pääsen maalaamaan. Ja ei kannata kyllä luulla että minulla on jotakin taidetaitoja... En todellakaan osaa piirtää.. mutta haluttaa kokeilla ja olen nyt niin innostunut maaleista että on ihan pakko maalailla vähäsen :)

First.. I bought a canvas yesterday, so that I get to paint a bit. Don't think that I have some artistic skills, because I really don't have any *sigh*. I can't draw at all.. but I would like to try and now I am so excited about experimenting with paints, so I have to paint a bit :)

Tässä sitten toinen projekti mikä on jo päässyt käsittelyyn.. eli ostin nuo kirjaimetkin eilen ja aion ne koristella ja laittaa sitten seinälle! :) En ihan vielä tiedä että millaista lopputulosta kaipailen, mutta katsotaan nyt mitä siitä tulee.

Here is my other project, which I have already started as you can see.. I bought these letters yesterday and I am going to decorate them and put them on the wall! :) I have no idea what I want them to look like when finished, but we'll see. I am sure I will figure out something.

1 comment:

  1. Ihania nuo kirjaimet! Ovatko minkä korkuisia ja kuka niitä valmistaa? Hyvin suunniteltuhan on puoleksi tehty, joten onnea projekteihin! Ja kyllä sinusta taiteilijakin kehkeytyy, kun korttiesi perusteella ainakin näyttäisit omaavan kadehdittavasti taiteellista silmää...

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.