Monday, 12 November 2007

~huokaus... sigh...~

Minusta on alkanut tuntumaan etten kertakaikkiaan ole kortintekijä ollenkaan. Miten se voikin olla niin vaikeaa. Värittäminen alkaa vihdonkin onnistumaan mutta sitten muut osat.. höpsis :(. Nyt pilasin tämän kortin kun yritin töpötellä mustetta. Ensin sitä oli liian vähän ja nyt se näyttää ihan kauhealta. Onkohan tällaisiin juttuihin jotakin ihmeellisiä salaniksejä joita minulle ei vain ole kerrottu. Miten tuntuu että kaikki muut saa tehtyä aivan ihania kortteja ja minulla ne on aina kummallisia. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik! Menee hermot!

No, silti haluaisin tehdä kortteja, mutta ehkä en vain ole löytänyt sitä omaa tapaani tehdä niitä vielä. Pitänee vain jatkaa yrittämistä ja kokeilemista.. jos se oma tyyli sieltä löytyisi. Olisi kyllä IHANA!!!

I have started feeling that i am really not much of a cardmaker. How can it be so damn difficult??? I am finally starting to get the hang of colouring, but the other bits.. not a chance :(. I ruined this card by trying to dab some ink onto it. First there was too little and then I made a big mess as I added too much. I keep wondering if there is some kind of secret knack for sponging ink, but I am the only one who hasn't been told about it. I don't get it how everyone else manages to make such gorgeous cards and mine always end up looking all stupid. eeeeeeeeek!

Oh well, I still want to make cards, but maybe I am trying to force myself into making the kind of cards that are really pretty but aren't quite my style to make.. hmm.. I guess I just have to keep trying and experimenting and hope that i will find myself there somewhere. It would be fantastic!

5 comments:

 1. I feel the same way about sponging ink on my cards...if there's a trick, I have yet to learn it!

  ReplyDelete
 2. Musta sun kortit on kauniita ja persoonallisia! Kyllä sulla oma tyyli selkeästi on, mutta practice makes perfect, niinkuin sanotaan. Mieti, mitkä elementit on susta kivoja skräpätessä ja tuo niitä kortteihin, tyyli on vapaa! Korteissa on se hyvä puoli, että vaikka ei kortista ihan täydellinen tulisikaan, sen voi aina lähettää jonkun päivää piristämään - posti tuo iloa aina! Turhautuminen ei todellakaan ole vieras tunne täälläkään, mutta mun kohdalla tekemisen ilo voittaa usein itsekritiikin :)

  ReplyDelete
 3. Kiva kortti, siinä on vaan vähän pilvistä aurinkoisen tunnelman keskellä, kuten elämässäkin on! Kuinkas sinulle visualistille nyt noin uskonpuute on tullut? Persoonallisia, hyväkokonaisuuksia kortteja ja kuvia teet. Sinulla on silmää. halit täältä, liukkaan ja rännän maasta :).

  ReplyDelete
 4. I have the same problem with cards... :( But I think your card is ok! :)

  ReplyDelete
 5. Ihana kortti, tykkään todella sun tyylistäsi tehdä kortteja :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.