Saturday, 1 December 2007

~ihana ilonpilkahdus / wonderful bit of happiness~

Jippiii!!! JIPPII!!!! jipppii!!! Oih, mikä ihana ilonpilkahdus minulle sattui eilen. Se olikin kyllä tarpeen koska viime aikoina on ollut sen verran vaikeaa. Viimeksi kun olin askartelemassa Scraptacular kaupassa, minua pyydettiin tekemään muutama kortti heille näytille. vaaaaau!!! En ollut ihan varma että olivatko he ihan tosissaan koska emme ehtineet asiasta puhua sitten sen enempää. Mutta nuo edellisessä posteissa olleet pöllökortit tein heille + pari vielä lisää. Kävin sitten siellä eilen ja kaupan omistaja ihastui niihin ihan täysin. Arvatkaa vain että minulle tuli hyvä mieli. Hän aikoi laittaa ne kaupan ikkunaan!!!! Iiiik! käääk!!!

Yippee! Yippee! Yippee!!! Oh, what a lovely bit of happiness I got yesterday. It was certainly needed as life has been quite hard lately. Last time when I was doing the crafty day at Scraptacular, they asked me to make a couple of sample cards for them for showing. wow! I wasn't sure if they were absolutely serious as we didn't have much time to talk then. Well, i made the owl cards for them + plus a couple more. I went there yesterday and the loooovely owner of the shop really loved them. I was so so so happy, I can't describe! She was going to put them to the shop window. Eeeeek!!!

Mutta sitten tapahtui jotakin vieläkin parempaa... sanoin hänelle että aion ostaa yhden Autumn Leaves setin ja teen silläkin muutaman kortin. Minun suureksi yllätykseksi hän antoi sen minulle ilmaiseksi. IIK! Arvaa että olin ihan onnessani! Ostin sitten muutaman uuden paperin mukaan ja nyt pitäisi tekaista muutamat kortit. Jee! Sain ensimmäinen nyt valmiiksi ja tässä se on. Ainiin, ensin kuva siitä itse leimasinsetistä.. eli kyseessä on Autumn Leaves Mindy's Zoo. Eikö olekin aivan ihana setti?

But then even something better happened... I got an Autumn Leaves stamp set for free!!! Yippee!!! I was so so so happy! I bought a couple of sheets of new paper and now I am going to make a couple of cards with those. Yippee! i just finished my first card and here it is. Oh yes, first I'd better put here a picture of the stamp set. it is Autumn Leaves Mindy's Zoo. Isn't it just gorgeous?

Ja tässä sitten se äsken tekemäni kortti.
And here is the card which I just finished.


12 comments:

 1. Aivan ihana kortti ja upea on uusi leimasinsettisi:-) Kiva juttu, kun sait korttejasi kauppaan koristeeksi! Kyllä kelpaa nyt asiakkaiden niitä ihastella siellä:-D

  ReplyDelete
 2. Onneksi olkoon! Mutta sun kortit kyllä onkin niin ihania, ei ihme, että kaupan omistajakin niihin ihastui. Tosi suloinen on tämä uusinkin korttisi!

  ReplyDelete
 3. Ihana kortti ja en ihmettele yhtään, että korttejasi laitetaan kaupaan esille. Ovat ne niin ihania :)

  ReplyDelete
 4. Sinun blogissasi on joka kerta hauska vierailla. Korttisi ovat kerrassaan kivoja. :)
  Siunattua adventin aikaa ja
  joulun odotusta t. Riitta.

  ReplyDelete
 5. Jatta sanoo:

  Onneksi olkoon, eikö olekin ihana tapahtuma ja piristää mieltä. Siellä sitten monet ihmiset ihastelevat korttejasi kun ne ovat ikkunassa. - Halit.

  ReplyDelete
 6. Mahtavaa, Laura! Mähän sanoin siitä sun graafikon silmästä ;) Ihan mahtavaa, että sait moisen mahdollisuuden ja pääset inspiroimaan myös muita blogin lukijoiden ohessa! Onnitteluhalaus!

  ReplyDelete
 7. Kyllähän sinun kortteja kelpaa katsella ja esitellä, on ne niin nättejä.. :)

  ReplyDelete
 8. ilo kuulla:) hienot uudet leimasimet ja söpö kortti:)

  ReplyDelete
 9. Gorgeous! this is sooo cute!

  Samm
  x

  ReplyDelete
 10. What a cute card!! I love the stitching around the animals... thanks for the inspiration! :D

  //Nina

  ReplyDelete
 11. hi lauraa!!!
  this is a lovely card!!!
  this set for free it's sbolutely sweet.
  xoxo BA

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.