Saturday, 29 December 2007

~still no photos~

Vieläkään ei uusia kuvia blogiin. Haluttaisi askarrella ihan älyttömästi mutta kun istahdan pöydän ääreen, pää menee ihan tyhjäksi. Ei kertakaikkiaan ole minkäänlaista ideaa minkä voisi toteuttaa. Tulee vain paha mieli. No, pikkuhiljaa.. aina se sieltä löytyy kuitenkin vaikka vähän pitäisi odotella. Harmittaa silti kun olisi vaikka mitä kivoja uusia leimasimiakin ja muita värkkejä.. iiiiiik!!!!! No, aion joka päivä istahtaa sinne hetkeksi ja kokeilla että jos jotakin tulisi mieleen. Mutta jos ei oikein kuvia tänne tule, niin älkää ihmetelkö.

Still no new pictures here. I so so so badly want to be crafty but when I sit down at my desk, my mind just goes blank. I have no ideas whatsoever. I just end up feeling down. Oh well.. bit by bit. I know that the mood does come back even if I have to wait for it a bit sometimes. But I can't help but feel sad as I have so many gorgeous stamps and goodies to play with. eeek!!! Well, I am going to sit there a bit everyday and see if I start feeling better. But don't worry if there won't be photos here for a while.

14 comments:

 1. Itse ajattelin että kaikkien jouluaskartelujen jälkeen olisi tullut oikea askarteluähky, mutta niin vaan innostuin taas pitkästä aikaa tekemään oikein kunnolla noita atc-kortteja.... Joten älä huoli, kyllä se inspis sullekin sieltä jossain vaiheessa tulee! Hyvät uudet vuodet sulle! :)

  ReplyDelete
 2. Mulla onihan sama ongelma! Tekisi niin mieli askarella´, mutta se päättyy siihen että siirtelen tavaroita vain paikasta toiseen...=)

  ReplyDelete
 3. wow great blog the pictures will come someday until then great job. love how you have taken the time to put it in two languages

  ReplyDelete
 4. loooooove your work and blog banner. don't worry-inspiration will come soon

  ReplyDelete
 5. Hi from TX. Too old to be your world-wide pen pal :) Kim (stampinscrapnewbie on SCS)

  ReplyDelete
 6. As you wishes :)

  Caramel
  4 cups of brown sugar
  2 1/2 cups of corn syrup
  1/2 pound of butter

  Melt slowly on low fire and keep mixing. Let boil for 5 minutes and remove from the heat.

  Add :

  1 cup of cold water
  1 can of Eagle brand milk

  Stire well. Let cool down a bit. Put in jar and keep in the refrigerator

  I hope it's all good in English... if something does not make sens let me know! :)
  Enjoy! :)

  ReplyDelete
 7. Aw, I'm sorry you're having a difficult time creating right now. I LOVE your Christmas journal pages, WOW!!

  I'll be back to visit your blog!

  ReplyDelete
 8. Samaa ongelmaa havaittavissa täälläkin. Ihan kun noin mun askartelutarvikkeet vaan ilkkuis mulle... :/ Mutta mitäs ihanaa oot mennyt tilaamaan? Jos arvaukseni osuu oikeaan, oon kyllä superkade! :D Halauksia ja näyttäydyhän linjoilla kun jaksat!

  ReplyDelete
 9. Sorry you lost your mojo - but don't worry it will return! Great blog!

  ReplyDelete
 10. I know how you feel. The bustle of the holidays and the crafting craziness can take away that creative spark. Good luck on finding that spark again.

  ReplyDelete
 11. Joskus sekin auttaa, kun tekee vaan! Meni sitten syteen sai saveen, niin ainakin on pahin tukos poissa :) Onnellista Uutta Vuotta sinulle!

  ReplyDelete
 12. I am sure the creative juices will flow again soon. Relax and don't try so hard. We all go through this now and then.

  ReplyDelete
 13. Laura,
  Sorry you are just not being inspired at the moment. It will come back. You are so talented. I went through almost all your posts your work is amazing. You are very talented. A Happy New Year to you!

  ReplyDelete
 14. hyvää uutta vuotta laura!!!!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.