Tuesday, 11 December 2007

~xmas book cover~


Tässä on minun joulukirjan kansi nyt. Haluttaisi vielä jotakin lisätä, mutta taidan odotella muutaman päivän, koska se on kuitenkin jo aika täynnä. Joskus vain on sellainen olo että haluttaa lisäillä ja lisäillä.. ja sitten siinä onkin jo liikaa. iik!

Olen käyttänyt kannessa enimmäkseen Love, Elsie 'Noel' sarjaa. Siinä oli tosi kivoja papereita ja tykkään tosi paljon myös siirtokuvista ja tarroista. No, tarroissa on kyllä se huono puoli että niissä on tosi huono liima. plääh! Meinaavat irrota koko ajan :(. Punainen kartonki on Stampin' Upin Real red ja aakkoset on EK success. Hitsi että harmittaa kun tuosta kannen paperista tuli ihan ryppyinen.. en tasoittanut liimaa alla ollenkaan. Muistanpahan ensi kerralla sitten :)

Ainiin, kannen reunukset on töpötelty maalilla. Adirondack paint dabberillä.. värinä espresso. Tuli sellaiset kivat vähän kuluneen näköiset reunat.. ja helposti!!! jee!

Here is the cover of my xmas book. I would love to add something else, but I think I'd better wait for a couple of days and look at it again. Sometimes I just get that feeling that I want to add, add and add.. but then there ends up being too much. eeek!

I have used mainly Love, Elsie 'Noel' series stuff.. paper, rub ons and stickers. I loooove them. But I do have one complain.. the stickers don't stick well! grrr... They keep popping up and it drives me mad :(. The red cardstock is Stampin' Up and the alphabet Ek success. I am a bit upset that the paper on the cover ended up looking all wrinkly and ugly. I didn't do well with glue.. Oh well, i will remember next time :).

Oh yes, I did the cover edges with pain, Adirondack espresso paint dabber. It gave it a nice, a bit worn look. Those dabbers are so easy to use! yay!

6 comments:

 1. Tosi kaunis!:)

  Ihanaa joulunodotusta!

  ReplyDelete
 2. Voi, täällä on taas puuhattu kaikkea ihqua:-D Ihaninta joulunodotusta sinulle!!

  ReplyDelete
 3. Love your book Laura, love the products you used!
  ~Take Care~

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.