Tuesday, 1 January 2008

~I have been practising colouring...~...ja tulokset on vieläkin vaihtelevia. Mutta kyllä se tästä. Harmittaa vain kun niin haluttaisi värittää mutta tulokset on yleensä aina ihan hirvittäviä. Tietynlaiset kuvat kyllä onnistuu tosi hyvin mutta muut... yäk.

Kiitos kaikille aivan ihanista viesteistä. Niitä lukiessani päätin yrittää korttientekoa uudelleen ja sitten innostuinkin harjoittelemaan värittämistä :). Päätin tekaista muutaman ihan yksinkertaisen kortin. Täytyy sanoa että monesti tykkään näistä korteista paljon enemmän entä niistä joissa on kaikenlaista muuta. Ehkä minun tyyli on sellainen aika simppeli? Ainiin, väritin nämä Stampin Up markers tusseilla.. ne on IHANIA!!! ja värejä on niin paljon. Käytin väritykseen myös Stampin Up reinkereitä ja vesikynää.

Mutta kertokaahan minulle mielipiteitä värittelyistäni. Juu juu, ilkeä ei saa kuitenkaan olla ettei Lauralla pääse itku. iiik! :)

...with varying results. But I will be ok. I just get so bummed as I badly want to colour images, but most of the time they end up looking awful. I can do certain kind of images reasonably well, but others... yuck!

Thank you everyone for the wonderful messages you have left for me. While reading them, I decided to try cardmaking again and that lead me to practice my colouring :). I decided to make a couple of really simple cards. I must say that often I like these cards a lot more than the ones with lots of other things on. Maybe my style just is rather simple? Oh yes, for coloring I used Stampin' Up markers (I LOVE THEM!!!) as as well Stampin' Up reinkers and an aqua pen.

Ok, you are welcome to tell me your opinions about my coloring. No no, no need to be nasty unless you want to make me cry. eek! :)

20 comments:

 1. I love your simple style. and your coloring looks WONDERFUL!!! You have the greatest blog banner too. Did you make it yourself, or have it made by someone else?

  ReplyDelete
 2. Laura, miusta nämä näyttää oikein hyviltä, sekä väritys että kortit! Näihin kuviin sopii tosi hyvin se, että kortti ei ole täyteen tungettu. Way to go gal! Hauskaa uutta vuotta!

  ReplyDelete
 3. Minusta sun värityksesi on aina ollut hienoa, näissä sun värittämissä kuvissa ei ole mitään vikaa, ne on tosi hienoja!!!!!!!!! Oikein ihanaa askarteluvuotta 2008 sinulle!

  ReplyDelete
 4. I think your colouring looks fab!! I love to colour too. I have used Prismacolour pencils and OMS, SU markers and now I am trying Copics. It's very relaxing!! Love your cards!

  ReplyDelete
 5. I think your coloring is fantastic!!! Such cute cards!!!

  ReplyDelete
 6. I think your coloring looks great silly :) Are you using copic markers???

  ReplyDelete
 7. Ihanat kortit, pidän myöskin siitä, ettei kortti ole aina täyteen tungettu :)

  ReplyDelete
 8. I love your cards!! And your colouring is great :)

  ReplyDelete
 9. Hi!
  I think your coloring are lovely. Nothing to say anything bad about.
  Have a great new year!!!
  /Helena

  ReplyDelete
 10. Oon jo jonkin aikaa seurannut blogiasi, mutta ei oo tullut kommentoitua (en tiä miksi)no nyt aattelin. Sun askartelut on aivan mahtavia, ja osaat kyllä värittää upeesti :o) kun osais itsekin, kovasti harjoittelen. Toiveikasta Uutta Vuotta 2008!!!

  ReplyDelete
 11. Hi! I really like those cards. Wishing You a Happy New Year 2008, Love, Peace and Joy.
  Regards from Riitta.

  ReplyDelete
 12. mitä sää nyt höpsit:) noihan on ihan loistojuttuja noi väritykset.. mua sais opettaa.......... hyvää uutta vuotta sinulle laura! :)) kaikkea hyvää!

  ReplyDelete
 13. Oooooo, this is some gorgeous watercoloring! Beautiful stuff. Love your blog!

  ReplyDelete
 14. Aww! Thses are just too cute!!!

  ReplyDelete
 15. Great card!!! Love the coloring!

  ReplyDelete
 16. Your colouring is gorgeous! And I really love the classic simple style of these cards.

  ReplyDelete
 17. Laura your colouring is great! Love your cards, soooooo cute!
  ~Take Care~

  ReplyDelete
 18. Voi kun näyttävät hyvälle. Tuletko antamaan oppejasi minullekin. Minäkin olen sitä mieltä että parempi pidättäytyä yksinkertaisessa linjassa kun en ainakaan minä saa noita hienouksia onnistumaan. Tehdään sitten jokainen sitä mitä osataan. Sinä kyllä taidat tuon näpertelynkin.;)

  ReplyDelete
 19. You do an incredibly wonderful job with your coloring!!!!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.