Wednesday, 2 January 2008

~more cards! wow! part #1~

Mitähän minulle on tapahtunut kun nyt tulee näitä kortteja. hih! No, ne on vieläkin tätä yksinkertaista tyyliä. Ihan kiva on ollut näitä tehdä samalla kun harjoittelen värittämistä. Hui kun näkisitte joitakin värityksiä. ne on ihan tosissaan järkyttävän näköisiä. yäk!

I wonder what has happened to me... all of a sudden I am making cards again. Well, they are all this simple style, but I guess that suits me. I get so anxious when I try to make other kinds of cards.

Tuli mieleen että mikähän villitys lähtee seuraavaksi minun blogista. Ainakin tuntui että Magnoliat lähti vauhtiin kun minä laitoin ne pari korttia blogiini.. ja seuraavaksi lähti sitten Cuttlebug villitys. hihii! Mikähän seuraavaksi?

noniin, tässä kuitenkin illan ensimmäinen kortti:
Here is the first card of the night:

Voi hyvänen aika että minä tykkään näistä Filur leimasimista!!! kääk! Minulla on kohta kaikki tähän saakka tehdyt mutta harmittaa kun en ole niitä päässyt paljon käyttämään koska en ole osannut värittää niitä haluamallani tavalla. Mutta nyt kun harjoittelen, alan käyttämään niitä ihan jatkuvasti. Toivottavasti ette kaikki kyllästy niihin heti. Väritin kuvan taas niillä kivoilla Stampin Up tusseilla. Kuva oli sen verran kiva että tähän ei tarvinnut lisätä kuin vähän tekstiä. :)

Goodness me, I love these Filur stamps!!! eeeek!!! I have almost all of them already but I haven't used them much as I haven't had the skill to colour them. I am practising a lot and as I get better, I will start using them more and more for sure. I hope you won't get totally bored seeing them all the time then. I thought that the image is so great that I only wanted to add a bit of text. Oh yes, the image is coloured with SU markers.

8 comments:

 1. Aivan ihana kortti. Tykkään tooooodella paljon :)

  ReplyDelete
 2. Tämä on tosi tosi ihana... Mäkin tykkäisin noista leimoista... (ostoslista kasvaa varmaan tosi tosi pitkäksi tän mun ostolakon aikana...)

  ReplyDelete
 3. How cute! You are doing a lovely job with the coloring. What sort of paper are you using? It looks perfect :)

  ReplyDelete
 4. Oh my Badness! These are fabulous little images -- I especially am fond of this one! Love all your work here -- terrific!

  ReplyDelete
 5. Hiya! What a cute card! May have to stalk your list to PIF this from you now! :)

  ReplyDelete
 6. Toosi paha ja aivan ihana! Haluaa kanssa.

  ReplyDelete
 7. Super cute and yet a simple card. Love it!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.