Tuesday, 1 January 2008

~music book~

Muistin että nyt voin laittaa tästäkin kuvan. Tein tällaisen musiikkivihkon Paulille joululahjaksi. Leimasinkuvan väritin Stampin Up markers kynillä. Niillä on tosiaan kyllä kiva väritellä! :) Ukko tykkäsi tosi paljon :). Otin ruutuvihkosta kannet pois ja tein uudet tilalle! jee.

I just remembered that now I can put here a picture of this little project. I made this music notebook for my partner Paul for xmas. I coloured the image with Stampin up markers. I just love coloring with them! :) Paul really like this! yay!

5 comments:

 1. Tämä on todella hieno!!! Itse tein mangaa piirtävälle velipojalle joululahjaksi myös "tuunatun" luonnosvihkon! Kannet päällystin mustalla nahalla ja koristelin asiaankuuluvasti nimikirjaimilla ja pääkallonkuvalla (hän on 14-vuotias)! Hyvä idea miehille tuunata tuollainen vihko, kun heille on muuten niin vaikea keksiä itse tehtyjä lahjoja ;)

  ReplyDelete
 2. Hani! Oletpas tehnyt paljon!!! Kuulehan Leidi, värityksessäsihän ei tietty ole mitään vikaa, sinulla on todella hyvä esteettinen silmä, ja olet löytänyt hienon oman tyylisi. Great! Se on Laura-look. Se on vain sinulla.
  - Onnekasta Uutta Vuotta. Hyvinhän näyttää sinulla käynnistyneen..

  ReplyDelete
 3. Happy New Year Laura!
  Love your music book, love the images and colours!
  ~Take Care~

  ReplyDelete
 4. Kiva oli tulla katsomaan blogiasi, kun olit paljon ehtinyt tekemään ja päivittämään :) Näköjään askarteluinto löytyy, kun vähän kaivaa :) Sulla on kiva oma tyyli askarrella!

  ReplyDelete
 5. That is so adorable! I need to find something comparable for my musician son. Love it!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.