Wednesday, 23 January 2008

~my first elzybells card~

Olen nukkunut tosi huonosti jo muutaman yön eikä ole huvittanut tehdä kortteja.. tai no, kovasti haluttaisi mutta kun ei energiaa riitä :(. Eilen illalla päätin että sänkyyn en mene ennenkuin yksi kortti on tehty ja tässä se sitten on. Käytin uutta Elzybells leimasinta. jippii!!! Mekko ja rusetti on tehty paper piecing tekniikalla. Hiukset ja kengät väritin SU choc chip tussilla. Kukat väritin ensin SU tusseilla ja sen jälkeen laitoin vielä niiden päälle väriä keltaisella Sakura glaze kynällä. Kortin pahvien värit ovat Stampin Up choc chip, really rust ja tuo keltainen tagi on summer sun. Tag lävistin on myös Stampin Upin. :)

I have been sleeping soooooooo poorly the last two nights and so, haven't felt like making cards.. well, that is not exactly true as i have felt like making them, but didn't have the energy. Last night I refused to go to bed until I have one ready and here it is :). I used one of my new Elzybells stamps. Isn't she pretty? I paper pieced the dress and the bow and added some more hair with my SU choc chip marker. Flowers were also coloured with SU markers and then I used a yellow Sakura glaze pen to make them look nicer :). Cardstock used: SU choc chip, really rust and whisper white, oh yes, and summer sun for the tag.

10 comments:

 1. That is gorgeous! love the paper piecing ( can't even spell properly right now, its so darn late at night here). Love the bold use of color too. White is really nice to make things pop out, but its nice to see these rich colors too. well off to bed for me, I have got to stop keeping late nights!

  ReplyDelete
 2. What a cute card Laura! She is soooo cute!

  ReplyDelete
 3. Laura - thats a lovely, clean and fresh looking card. I am so glad you enjoyed making it!

  Karen

  ReplyDelete
 4. Tosi kiva kortti! Kukat näyttää ihan irtonaisilta :)

  Mutta asiani oli ihan toinen tällä kertaa. Sinulla oli aikasemmin sivupalkissa lista askartelijoista. Nyt se on poissa ja minulta on kadonnut blogi. Nimelläkään en osaa kysyä kun en millään saa päähän sitä, mutta siellä teki tyttö tosi kivoja kortteja, leimasimista sillä tavalla että leimattuja kuvia oli nostettu "eritasoille" pohjasta ja jos vaikka oli ilmapalloja niin niissä reunatkin oli pyöristetty.

  Olipahan hankalasti selitetty, mutta ajattelin kokeilla onnea jos sattuisit muistamaan ja sinne linkki löytyisi.

  ReplyDelete
 5. Tämä on tosi kaunis kortti!

  ReplyDelete
 6. I love the borders around the layers, and beautiful colors!

  ReplyDelete
 7. ihania uusia leimasimia, ja ihana tämä kortti:)) tahtoo..

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.