Thursday, 31 January 2008

~SCS sketch challenge #11~

Ihan kivaa vauhtia me Minnan kanssa edetään näiden haasteiden kanssa. Ei ole onneksi vielä ainakaan stressi iskenyt, vaikka vaikeita näistä osa on kyllä ollut.. varsinkin tämänpäiväinen. Ihana kun sain vihdoinkin käyttöön tuon superihanan October Stampsin joululeimasimen, minkä on piirtänyt se ihana Nina. :) Tykkään tuosta kuvasta tosi paljon! Kuvan väritin taas SU tusseilla. Tuo vasemman yläkulman joululeimasin on yhdestä SU:n ilmaisista seteistä. Se tuli tänään postissa ja pääsi heti käyttöön. hih! Oikean reunat ympyrät napsaisin SU:n ympyrälävistäjällä suoraan tuosta valkoisesta kartongista. Joy leimasin on Inque Boutique setistä.

Minna and I are steadily going through the challenges. No stress so far, even though some of the challenges have been pretty difficult.. especially the one today. I was so happy to finally get to use the supercute October Stamps christmas stamp, which is also drawn by wonderful Nina. I loooove that image! I coloured it again with SU markers.
The christmas stamp on the left corner is from one of the free stampin up sale-a-bration sets. I actually received it just today. I wasn't sure if I would use that set a lot, but now I know that I will be using it a LOT! I used SU circle punch directly on the white cs and then stamped with Inque Boutique's Joy stamp on the green cardbase.

Minnan kortti on täällä.
Minna's card is here.

12 comments:

 1. Hienoja on sinun kaikki haastekortit olleet. Minäkin vähän tähyilin tätä leimasinta, se on tosi kiva. En kuitenkaan tilannut sitä koska näytin sen miehelle, joka ei innostunutkaan siitä. Minä kun just ajattelin että olisi sellainen mistä miehenikin tykkäisi..kai se on vaan tehtävä kaikki oman maun mukaan kun miestä on niin vaikea miellyttää!

  ReplyDelete
 2. How adorable. Great challenges you're going through!

  ReplyDelete
 3. Oletpas päässyt vauhtiin!!! Valloittavia kortteja. Ihanaa.

  ReplyDelete
 4. Aivan ihania nämä kaikki kortit :o)

  ReplyDelete
 5. Noita SU: tuotteita ei taida olla täällä suomessa saatavilla, tosi kivoja tuotteita ja värejä! Jos oikein ymmärsin tuolta heidän nettisivuiltaan, niin noita myydään tupperi periaatteella? Harmi ettei samalaista toimintaa ole täällä. Jos joku lähtee pitään askartelu kutsuja, niin mä ilmoittaudun emännäksi!

  ReplyDelete
 6. So cute!!!!!!!!!!!!!!!! I love this card!!!! :)

  ReplyDelete
 7. Okay, these little guys are cracking me up! Too cute!

  ReplyDelete
 8. Katsohan kun taasen opin uutta töistäsi: leimakuvan reunat kun reunustaa mustalla, niin tulee kivaa jälkeä eikä kuva sinällään jää vaillinaiseksi =) Olen monesti miettinyt, että mitä sitä oikein lisäisi, mutta nythän sen tiedän!

  ReplyDelete
 9. Ihana kortti taas, tuo leimasin on tosi kiva todellakin. Tää oli mustakin aika vaikea malli.

  ReplyDelete
 10. WOW so great ... I love this card! Wonderful created :)

  Greetings from Germany
  Moni

  ReplyDelete
 11. Love this card, and I love your coloring of the naughty naked little santa's helpers! I'm soo happy you like my stamps.

  But hey - doesn't it feel a bit odd making christmas cards in January? Are you really saving it for the next 10,5 months? ;)

  ReplyDelete
 12. Aivan mahtava kortti, tuo leima on mainio! Ja sun väritys on kyllä todella taidokasta.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.