Sunday, 27 January 2008

~SCS sketch challenge #3~

Tämä oli minulle kyllä vaikea haaste. Mietin pitkään että mitä ihmettä minä oikein aion tehdä. Löysin sitten vaihtokuvakasasta nämä ihanat Amuse kuvat ja siitä se sitten lähti. Tulikin oikein pirteännäköinen kortti. Suosittelen kyllä tekemään näitä haasteita.. se on kivaa!! Ainakin se pistää ajattelemaan ja on pakko tehdä jotakin ihan uutta ja erilaista.

This was such a difficult challenge for me. It took forever for me to finish this card.. Took forever to even just get started! Then I found these great Amuse images in my swap pile and that was it. certainly a very bright card! :) I can really recommend doing all these challenges.. it is FUN!! Certainly makes you think! :)

Minnan UPEA kortti löytyy täältä.
Minna's gorgeous card can be seen here.

6 comments:

 1. Ihanan värinen kortti. Onko nuo reunukset leimattu vai piirretty? Tekevät kyllä hienon vaikutelman. Ja nuo alla olevat vauvakortit on ihan yli-ihanat!

  ReplyDelete
 2. Ne reunukset on piirretty :). Oli pakko pitkästä aikaa vähän piirrelläkin. hih!

  ReplyDelete
 3. Vau miten ihana kortti, mitä leimasimia olet käyttänyt siinä? Aivan ihania leimoja ja ne on vielä niin upeasti väritetty :)

  ReplyDelete
 4. These are great images. I have not yet had the pleasure of using a Muse. You did a great job with the layout too. Love it!

  ReplyDelete
 5. Monta ihanaa korttia olet taas tehnyt! Mä tallensin ittelleni noita SCS malleja, kun niissä on aika kivoja ideoita. Mä en jaksa ihan niitä kaikkia tehdä, mutta välillä kiva saada valmis idea :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.