Monday, 28 January 2008

~SCS sketch challenge #6~

Jopas oli kaksi minulle vaikeaa haastetta peräkkäin. huih! Mutta nyt kun tämän kortin valmistumisesta on pari päivää, tämä alkaa näyttää ihan hyvältä. hih! Tähän käytin taas niitä Little Sizzles lehtiön papereita. Sitten ompelukone surrasi vähäsen. Vauva on se sama mitä olen käyttänyt parissa kortissa mitkä tein pari päivää sitten.. tässä vain eri hattu taas :). On se kyllä söpö.

Two difficult challenges in a row! But now that it has been two days since I finished this one, it is starting to look quite ok to me :). The papers are again from a Little Sizzles pad. Then I did a bit of stitching with my janome mini. Baby is the same stamp I have used in a couple of other cards lately.. just wearing a differen hat again :). It is so cute!

Minna kortti on täällä.
Minna's card is here.

11 comments:

 1. Tämä on hieno! Mä näin ton leimasetin jossain ja eikös siinä ole tuolle vauvalle myös possuhattu....? En minä vihjaa, mutta sekin olis kiva nähdä... Nuo ompelukset on kivoja, mullakin on ollut mielessä kokeilla, mutta kone ei tällä hetkellä mahdu pöydälle...!

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana kortti! Mistä toi vauva leimasin oikein on?

  ReplyDelete
 3. My heavens you have been busy Laura! It is such fun to join in sketch challenges and you have certainly taken on a challenge. You will have a great stash of cards there soon! I would love to be able to sell some of my cards too as I am building up a stash and keep making them LOL!!

  ReplyDelete
 4. Sä teet kyllä kauniita kortteja ja osaat värittää ne nätisti!

  Mutta mä kaipaan sun skräppäyksiä!!! :)

  ReplyDelete
 5. lovely card! I'm doing the SCS challenges too - at the moment figuring out what to do for #26 so you're not far behind me!

  ReplyDelete
 6. Sooooooo Cute! and your stitching looks fantastic!

  ReplyDelete
 7. Siis aivan ihania kortteja, tää vauveli on kyllä suloinen, tahtoo kans tän leimasin setin :o))))

  ReplyDelete
 8. Oh, I love your style!! Great fun, cute cards! I notice that your're blogging in 2 languages too ;)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.