Wednesday, 30 January 2008

~SCS sketch challenge #9~

oih ja voih. Melkein hävettää laittaa tämä kortti tänne. kääk! Siitä nyt ei tullut ihan sellainen kuin olisin toivonut, mutta saa kyllä nyt välttää. Ysihaaste ei innostanut yhtään!

Mutta se oli hyvä juttu että vihdoinkin pääsin käyttämään tätä settiä! iik! Minusta tämä on aivan ihana. Kaikki leimasimet tässä kortissa on Stampin Upin Bunny Hugs setistä. Se on tuossa pienessä kesäkuvastossa vielä ostettavissa. Tuo pupu on aivan ihana ja kiva kun sitä ei välttämättä tarvitse värittää ollenkaan, varsinkin jos taustalla on jotakin värillistä!

*big sigh*. I am almost embarrassed to put this card in my blog. eeek! It didn't turn out so nice, but well, it will have to do for now. I just didn't get hugely inspired by challenge 9!

But the good thing is that i finally used this gorgeous SU Bunny hugs stamp set. All the stamps used on this card are from that set. Even the DP is SU! :) Bunny hugs set is in the current summer catalogue, so you can still order it *wink,wink*. I like the bunny as you don't really need to colour it at all, especially if you have something colourful behind it.

8 comments:

 1. Siis miten niin hävettää laittaa tätä tänne?!!!!! Tämä on tosi upea! Ihanat leimat ja muutenkin taas niin HIENOSTI väritetty, ja olet muuten taustojakin väritelly, näyttää hienolta. Mun kortit kalpenee kovasti näiden sun korttien rinnalla.

  ReplyDelete
 2. Nämä sun tekemät pääsiäiskortit on todella upeita!

  ReplyDelete
 3. Ennenkuin luin tekstisi ajattelin juuri, että taas niin upea kortti täällä!!! Kummatkin pääsiäiskortit on aivan ihania, kuten aina sanonkin ;)

  ReplyDelete
 4. ihania kortteja taas! Tosi aunis toi kortti on!!

  ReplyDelete
 5. You may not be happy with the layout ( I don't always like the layout choices from splitcoast) but you certainly created some beautiful panels and have such bright gorgeous color choices which more than make up for it!

  ReplyDelete
 6. This is a Fabulous card!..so warm, cute and springy...love it!!

  ReplyDelete
 7. Don't be so hard on yourself!! I think this card is really cute. :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.