Tuesday, 1 January 2008

~Stampin' Up SALE-A-BRATION promotion has started!!!~

Tänään alkoi Stampin' Upin sale-a-bration aika. Seuraavan kolmen kuukauden (helmikuun loppuun saakka siis) aikana, jos tilaat yli 100 aussidollarin edestä, voit valita neljästä tätä varten suunnitellusta leimasinsetistä yhden ilmaiseksi. jiihaa!! Se erityiskatalogi ilmestyy varmastikin pian tuonne katalogisivulle, mutta minulla on se pdf muodossa, joten jos haluat sen, niin laitahan mailia tulemaan tänne: askartelu75@gmail.com

Tällä hetkellä on kaksi kuvastoa mistä valita ihania leimasimia ja muita tuotteita. iiik! Tuo kesäkuvasto on aivan I H A N A!!! Olen tilannut siitä jo monta settiä. Harmi että täällä on niin kuuma, joten en ole niillä vielä paljoa leikkinyt. nyyh.

Leimasintarvikkeista suosittelen ehdottomasti esim. SU musteita mitkä on tosi kivoja käyttää. Minä ostan niitä reinkereitä ja käytän niitä vesikynän kanssa väritykseen!!! Kiva kun niitä värejä on niin paljon. Myös isossa kuvastossa sivulla 143 oleva Stampin' Scrub on ihan ehdoton! Se on leimasimien puhdistukseen ja on superhyvä!!! Se on sen kokoinen että isoimmatkin SU leimasimet voi siinä puhdistaa. Ja toimii helposti eli toiselle puolelle suihkautetaan Stampin' Mist ja siinä sitten puhdistat leimasimen. Ja toisella puolella sitten kuivaat. hih! helppo homma! :) Ne kummatkin puolet on..hmm.. hieman niinkuin pehmeää harjaa.. joo, hyvää suomenkieltä taas Lauralla :). Ja ne harjaosat voit pestä milloin vain :).

Jos sinulla on kysymyksiä leimasimista, muista tuotteista jne., laitahan mailia tulemaan :).
Minä pistin tänään tilaukseen loput Stampin Up marker kynät sillä niillä on tosi kiva väritellä kuvia! :) ja tilasin myös parit reinkerit, ihania kartonkeja jne.

--------------------------------

Today started the Stampin' Up sale-a-bration promotion!!! Woohoo!! For the next three months (until the end of February), if you place an order of 100aud or more, you can select a free stamp set from a special catalogue (there are 4 lovely sets to choose from). I think that the catalogue will appear to the catalogue website soon, but I can also happily email you the pdf.

Currently there are two fantastic catalogues to look through.. they are both filled with absolutely gorgeous stamp sets and all the possible necessary supplies. I really like the current summer mini catalogue. I already ordered several sets from it and still have a couple on my wish list :).

There are so many things I would happily recommend.. definitely stampin up inks and cardstock which are fully matching. I also looooove the stampin' up markers and use them for colouring all the time. The stampin' scrub (and stampin' mist) is a MUST for cleaning your stamps. It is such an easy thing to use.

If you have any questions about this promotion, SU products etc., please email me at askartelu75@gmail.com Don't forget that you can order from anywhere in Australia and the products will be shipped to your doorstep! :)

4 comments:

 1. Fun little note book! Cool that your partner likes the things you make. Mine is SO not into my stamping!

  ReplyDelete
 2. Laitahan ainakin mulle tuo pdf-kuvasto tulemaan jossain välissä... en kyllä ole edellisistäkään leimasimista vielä ehtinyt kuin kahta tai kolmea käyttämään, mutta leimasimia ei voi olla ikinä liikaa, eihän? Hih! ;)

  ReplyDelete
 3. Laitatko mullekin kuvaston, vaikka en vielä tiedä mitä haluan / tarvitsen. :) Kiitos! (haka at iki piste fi)

  ReplyDelete
 4. Voitko laittaa kuvaston tulemaan myös minulle :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.