Monday, 7 January 2008

~still no camera~

Voi hitsi... ukko kävi kotona ja lähti taas.. unohdin pyytää jättämään kameran. kääääk! Hitsi kun ei voi ottaa kuvia mistään.
Tänään minulle tuli kolme pakettia postissa. jeeeee!!!!! Arvatkaa että olin aika onnellinen. Kaksi pakettia oli Stampin Up juttuja.. Sain ne kaksi ilmaista settiä (se kukkainen on I H A N A!!! Ja mikä parasta, ne on jo valmiiksi leikattu muotoon eli ei tarvitse itse leikata sitä kumia!), 2 settiä tusseja (nyt minulla on kaikki värit! JIPPII!), sellainen tussien kanssa käytettävän jutun.. vähän sellainen air brush tyylinen mutta ihan vain yksinkertainen :). Sain myös muutaman pakkauksen kartonkeja (NAM! ihania värejä!) ja pari uutta reinkeriä. Kiva kun saa lisää värejä millä värittää. Stampin up musteet on minusta paljon ihanampia entä Distress inkit. No, epäilemättä stampin up musteissa on paljon enemmän värivalikoimaa ja kauniimpia värejä muutenkin!
Kolmannessa paketissa tuli sitten korttipohjia iso kasa! :)

Oh now.. my partner stopped by at home and left again.. I forgot to ask for the camera, so I still can't take any pictures *sigh*.
I received three packages in the mail today. Yippee!!! I was pretty happy as you can imagine. Two of them were from Stampin up. I got two free sale-a-bration stamp sets, some cardstock, two more reinkers and two sets of markers. woohoo!!! I have now all the markers so i am well excited! :) I really like also colouring with the SU reinkers. I think they are nicer than the distress inks, but I guess what's because the colour selection is soo much wider. SU colours are beautiful!
In the third box I got a pile of ready cut and scored card blanks :).


Ainiin, se minun uusi laitekin tuli perille jo viime viikolla mutta kun ei ole ollut sitä kameraa. Tässä sitten netistä etsitty kuva.

Oh yes, my new machine arrived already last week but I haven't been able to take a photo of it as I don't have my camera here. But I found these pictures in internet.
Eli minun uudet laitteet on tuo Zutter bind-it-all and Zutter dreamkuts paperileikkuri. jiihaa! :) Noiden avulla voi tehdä vaikka omia minikirjoja, vihkoja jne jne. Voitte käydä vaikka täällä tutkimassa asiaa lisää. Minun laitteet on muuten kuvasta poiketen vaaleanpunaiset :).

5 comments:

 1. voi mitä ihanuuksia sulle onkaan saapunut!!!!

  ReplyDelete
 2. Ostolakossa olevalle on tuskallista nähdä noita muiden ihania ostoksia.... ;o), Tuo leikkuri kiinnostaisi muakin, vaikutti sen videon perusteella just sellaiselta joka olisi loistava myös korttiaskartelussa, laita joskus käyttökokemuksia keväänaikana blogiin, niin saatat senkin suhteen saada aikaan 'villityksen'..

  ReplyDelete
 3. Nyt sinulla on sit Zuttereita kun aiemmin on jo ollut Buttlereita (ehkä meni sekaisin?), vaan oma kamera sinulla kyllä on hyvä olla? Voisko teiän perhe investoida toiseen kameraan? Eli sinulle. Kun sähän tarviit askartelujesi takia. Ja kaiken muunkin.
  Täällä sataa lunta, on slippery. Halit.

  ReplyDelete
 4. Hi Laura,
  Love getting 'goodies' in the mail lol!
  You got a bind-it-all! Your going to have a ball with it, it's so easy to use and it's fun!
  Hope to see your creations soon!
  Have fun with your new toys!
  ~Take Care~

  ReplyDelete
 5. Mä voisin kanssa ottaa noi vehkeet, ihan minkä värisinä vaan... Voisitko testata niitä nyt meidän iloksi...

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.