Thursday, 17 January 2008

~You look marvelous~

Hihii!!!! oiiiih! Minä olen nyt aivan ihastunut näihin hassuihin naisleimasimiin. Satuin saamaan käsiini tämän stampin up setin.. mikä ei valitettavasti ole enää myynnissä. tykkään tästä hirmuisesti. hihii! Tällainen kortti piti tekaista heti :).

Halusin vähän vaihtelua valkoisiin kortteihin joten tässä onkin sitten jo vähän enemmän väriä. Minusta on ihana tehdä kortteja SU tarvikkeilla koska kaikki värit aina sopivat yhteen. Eli väritin tuon mekon esim SU tempting turquoise tussilla ja samaa tempting turquoise väriä on nuo kukat ja itse korttipohja. Samoin sitten naisen kädessä oleva lahja, kukkien keskustat ja kuvan alla oleva kartonki ovat kaikki samaa pixie pink väriä. Kiva kun ei tarvitse sitten käydä läpi kaikkia papereita jne. Tietää että ne varmasti sopii yhteen! Myös SU:n kuviopapereissa on aina käytössä heidän värinsä, joten niitäkin voi käyttää huoletta! jee!

*giggling* eek! I have so fallen in love with these funny woman stamps. I managed to get this great SU retired set in my hands. I LOVE IT! I had to make a card immediately :).

I wanted a change from my white cards, so this one definitely has more colour. I love making cards using SU stuff because it all matches. Like I used tempting turquoise for the card base, flowers and her dress and then pixie pink for the present, middle of the flowers and the matting. I love it that I don't need to worry about the colours being right. I just know that they are. Definitely saves a lot of time :).

8 comments:

 1. Ihania kortteja! Varma tyylitaju, kaunista katseltavaa. Ovat myös keskenään erilaisia. Hauskoja.
  - Jaa ettet osaa piirtää? Olisiko tuo enemmän luulo? :)).

  Saisitkohan korttejasi vielä kaupan ikkunaan näytille, nyt sinulla on upea sarja?
  Halit -

  ReplyDelete
 2. arvasin melkein että jos vilkaiset korttia niin tykkäät siitä!! =) Ihana toi sun tekemäsi kortii taas! Niin paljon kaunista katottavaa!!!

  ReplyDelete
 3. I love those flowers -- they really make it all POP!

  ReplyDelete
 4. Tosi mahtavia kortteja olet tehny viime päivinä. Tämä on aivan IHANA! Tykkään tummista korteista tosi paljon.

  ReplyDelete
 5. tämä on kyllä tosi tosi tosi ihana!! :) värit upeat ja muutenkin. leimasin on kyllä huippu:)

  ReplyDelete
 6. LOL, Great fun Card Laura!!!

  ReplyDelete
 7. Se on varmasti kaikkiin askarteluihin ja pienempiin ompelutöihin tosi kätevä se minikone! Ja se ei vie paljon tilaa - onneksi tuo munkaan Eva ei ole niitä kaikkein isoimpia malleja, vaikka painava se kyllä on :)

  Ihania uusia kortteja taas täällä!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.