Sunday, 10 February 2008

~BLOG CANDY~

TÄMÄ VIESTI PYSYY YLIMMÄISENÄ SUNNUNTAIHIN SAAKKA JOTEN RULLAA SIVUA ALASPÄIN.. SIELLÄ VOI OLLA UUSIA KUVIA JNE.

THIS POST WILL STAY HERE ON TOP UNTIL SUNDAY, SO SCROLL DOWN TO CHECK IF THERE ARE ANY NEW ENTRIES!

Blogissani on käynyt aivan ihana määrä ihmisiä. Kiitos teille kaikille! Tulee aina yhtä hyvä mieli kun joku on jättänyt palautetta minulle :). Olen halunnut laittaa bloginamuja jo pitempään, mutta on ollut niin paljon muuta mietittävää. Nyt sitten ostin tämän ihanan leimasinsetin ja tämän saa joku onnellinen osallistuja. :)
Jos haluat tämän Heidi Grace leimasinsetin, niin ei tarvitse tehdä muuta kuin jättää kommentti tähän postaukseen ja kertoa että mikä on sinun suosikkikorttisi kaikista minun tekemistä. :). Vain yksi kommentti per henkilö.

There has been so many people visiting my blog. Thank you so so much! It always makes my day when someone has left feedback for me :). I have wanted to put some blog candy here for ages, but there has been too many things on my mind. Now I bought this lovely stamp set and one lucky person will get this all for themselves :).
If you want this beautiful Heidi Grace stamp set, all you need to do is to leave a comment on this post and tell me which one of my cards is your favourite. :) Only one comment per person.

96 comments:

 1. Osallistunko ensimmäisenä, Jee! Kävin läpi kaikki korttisi ja valinta oli todella vaikea, suurimpina suosikkeina nousi kaikki autokorttisi, mutta tästä vaaleanpunaisesta kortista pidin eniten http://paperiini.blogspot.com/2008/01/scs-sketch-challenge-3.html

  ReplyDelete
 2. kaikki korttisi ovat niin ihania etta on tosi vaikeaa sanoa mika olisi paras.Pidan erikoisesti sun vauva korteista esim It's a girl,mutta kaikki ovat toinen toistaan sulosempia.

  ReplyDelete
 3. nelsson.vuodatus.net5 February 2008 at 17:11

  Minä käyn täällä säännöllisesti kurkkimassa ja toivomassa että teet lisää skräppisivuja :)

  ReplyDelete
 4. vaan yksi kortti hm no mä sanoisin niistä viimeisistä että haaste 10 kortti on ihana ne lumihiutalet ja ankka. Muuten on kyllä enemmän lemmikeja

  ReplyDelete
 5. Kyllä nyt on vaikea valita mutta näistä uusimmista korteista silmiin pistää erityisesti SCS sketch challenge #9. Todella ihania juttuja teet ja päivittäin käyn katsomassa blogiasi.

  ReplyDelete
 6. Mäkin pidän haastekorteistasi ja mun suosikiksi nousi nro 5.

  ReplyDelete
 7. Heippa, pidän kaikista - mutta valitsen kortin numero kahdeksan.Yhtä hyvin se voisi olla viimeinen tekemäsi pupukortti, jossa on japanilaistyyliset värit ja muodot.
  Ja yhtä hyvin jokin muukin, sillä todella kortteja on vaikea verrata keskenään, kun ne ovat niin symppiksiä.
  Halit. Voi hyvin!

  ReplyDelete
 8. huh,ai pitäisi valita yksi kortti.. kun kaikki ovat NIIIIN ihania! :) mutta erityisesti mieleen jäi tyttövauvakortti it`s a girl, kukkineen:) se taitaa olla monen muunkin suosiossa nyt:)siitä minä pidän!

  ReplyDelete
 9. I love your bunny hugs card, sketch 9. You really made it come alive, fantastic coloring/shading job!
  Shannon
  scs - taketime4you

  ReplyDelete
 10. Ihania leimasimia. Kiva kun jakelet namusia lukijoille :)

  ReplyDelete
 11. Nytpäs kyllä pahan pistit.. :) Kaikki on niin ihania, mutta niistä pöllöjoulukorteista tykkäsin paljon ja muistakin pöllökorteista..

  ReplyDelete
 12. Minä valitsin tämän suhteellisen tuoreen kortin, vaikka tiedän, että viime kesältä on muutama muukin, joka mahdollisesti sen arvon ansaitsisi.
  http://paperiini.blogspot.com/2008/01/scs-sketch-challenge-10.html

  Tuo yllä mainittu kortti on niin ihana, koska olen todella tykästynyt tuohon ankkaleimasimeen. Sitä olen katsellut eräässä nettikaupassa jo useamman kuukauden, mutta en ole ostanut :)

  ReplyDelete
 13. Hienoja kortteja ovat kaikki! Jos yksi on valittava, niin It´s a girl on myös mun suosikki. Käväise kurkkaamassa blogissani. Siellä on jotain sinulle.

  ReplyDelete
 14. http://bp1.blogger.com/_G-ZoQ1UE3e4/Rz2K2lwkSmI/AAAAAAAAAn4/k4IQp0IjBRs/s320/joulupollot.jpg

  Tämä kortti on ehdoton suosikkini. Tai ehkä jaetulla sijalla muiden pöllö-korttien kanssa.

  Kiitos inspiroivasta blogista, varsinkin scrapbooking-sivujasi on todella kiva katsoa, vaikka tarvikkeet ovat hieman eri tasoa kuin minun. :)

  ReplyDelete
 15. Seikkailin blogissasi taaksepäin ja mieleen muistui niin monta hienoa korttia! Yksinkertaisesti en osaa sanoa yhtä parasta. Esimerkiksi tekemäsi joulukortit oli aivan ihania kaikki!

  ReplyDelete
 16. I like the Quack card the best. He is so cute. Keep the creativity coming...

  ReplyDelete
 17. "baby in a bear outfit" on minun suosikkini vaikka kaikki mitä teet on ylisiideä!

  Eeva

  ReplyDelete
 18. En osaa kyllä millään valita yhtä kaikkien ihanien korttien joukosta. Mutta sen voin sanoa, että tykkään erityisesti väritys tekniikastasi :)

  ReplyDelete
 19. KAikki sinun kortit on upeita! Jos nyt täytyy joku kuitenkin valita suosikiksi niin se on sitten syksyinen pöllö viime vuodelta.
  Kiitos aivan ihanasta blogista.

  ReplyDelete
 20. Sulla on aina niin upeita kortteja ja suosikkejakin on monia, yksi viime marraskuulta eli http://paperiini.blogspot.com/2007/11/my-xmas-card-design.html tästä postauksesta löytyvä pöllökortti-pari sinisellä pohjalla on kuitenkin jäänyt erityisesti mieleen!

  ReplyDelete
 21. Oijoi, korttisi ovat niin ihanan
  värikkäitä, huolella tehtyjä ja inspiroivia, että vaikea nimetä vain yhtä. Sanoisin, että pääsiäiskortit ovat vekkuleita!

  Susanna

  ReplyDelete
 22. Mun suosikkeja on pöllö-kortit, mutta en tosiaankaan osaa valita sun ihanista korteista parasta! Tykkään myös hirmusti siitä jouluisesta apinakortista, jonka yhteydessä kirjoitit löytäneesi oman kortintekotyylisi - ihana kortti ja ihana tyyli!

  ReplyDelete
 23. Olipas vaikea valita paras kortti. Tykkän erityisesti itsevärityistä korteistasi. Valitsen 22.11.07 postauksessa ollut pöllökortti. Se jotenkin jäi mieleen.

  ReplyDelete
 24. Hip! Haaste vitosen kortin asettelu ja tuo tekstileimasin pistivät silmään positiivisessa mielessä. :)

  ReplyDelete
 25. Minun suosikkini on scs haastekortti #1. Aivan ihana... <3

  ReplyDelete
 26. I love the snoopy card! He's just so cute. Come back to play in the PIF thread soon!

  ReplyDelete
 27. Hi Laura! You have such great style in your cards. I just LOVE the latest one, the Snoopy one. SO SO SO Fabulous!!!
  This is a GREAT stamp set to be giving away! Thanks for the chance!

  ReplyDelete
 28. My favorite card you have made is the Happy Valentine's Day with the stampin up pickup. I got some inspiration off of that and made an ATC out of it. I have it posted on my blog if you want to check it out. I loved all of your pickup cards, my 2 favorite was the pickup going up hill by a row of trees. Very cute, even though I like all of your cards.
  I enjoy visiting your blog. Thanks for the chance at the blog candy!
  Missa

  ReplyDelete
 29. Hienoja kortteja on vaikka kuinka paljon, jos kuitenkin nimeän yhden, niin se on Wednesday, 23 January 2008 jouluinen kissakortti.

  ReplyDelete
 30. Hi Laura! My favorite card is the snoppy card,I'm always afraid to try using DP, yours turned out great!

  ReplyDelete
 31. Minä tykästyin siihen magnoliakorttiin jossa on tyttö ja lintu :)

  ReplyDelete
 32. I like the valentine card you made using Loads of Love with the little truck hauling red hearts and the trees in the background. Just seemed to fit the season as well as the valentine holiday.
  Mary Puskar
  primitiveseasons@comcast.net

  ReplyDelete
 33. I love your challenge card #12! I have a niece that we call chick. That would be a great card to send her for Easter.
  Thanks for the chance at your blog candy.
  mmoor49@columbus.rr.com

  ReplyDelete
 34. Oh my- your duck card is adorable! Thanks for sharing that with us!
  Heidi

  ReplyDelete
 35. Hei Laura!
  Laitoit vaikean haasteen, että pitäisi valita yksi kortti, on niin paljon ihania.... mutta yksi suosikkini on SCS sketch challenge #10. Tuo ankka on niin lutunen!

  ReplyDelete
 36. Wow this is a hard question for this sweet candy. I just love your creative and inspiring artwork. If I'm the lucky stamper to win this FUN set, I will give it a happy and loving home and feed it reguarly with it's favorite food...INK INK INK! I would have to say that my favorite is the lovely old gals. Thanks for a chance.
  cmeyers@hughes.net

  ReplyDelete
 37. Moi! Täällä on aina niin ihania kortteja. Erityisesti tuo haasteen kortti 9 on mun mieleeni!

  ReplyDelete
 38. http://paperiini.blogspot.com/2007/07/uusia-leimasimia-new-stamps-day.html
  on jäänyt mun mieleeni, vaikka paljon sulla on toinen toistaan upeampia kortteja! Tuo vaan tuli jostain mielen sopukoista ekana mieleen, sitä etsiessäni löytyi monta muutakin hienoa, mutta päätin luottaa ensimmäiseen mielikuvaan.

  ReplyDelete
 39. Moikka! Suosikkikorttini, hmm, pöllöt ja puput on ihania, mutta taidanpa kuitenkin äänestää tätä hippo- ja lintukorttia: http://paperiini.blogspot.com/2007/12/ihana-ilonpilkahdus-wonderful-bit-of.html

  ReplyDelete
 40. Your card for SCS Challenge #5 was my favorite on your blog. I love cards with Kraft cardstock! Oh... and I love your header! Did you do it yourself?

  ReplyDelete
 41. Käyn täällä (every day ;) kurkkimassa sun tekeleitä ja täytyy sanoa että upeita ovat! Ja nuo sun leimakuvien väritykset on ihania, oppisinpa itsekkin tuon taidon!!! Vaikea haaste on valita yksi paras kortti, mutta SCS sketch-challenge 10 on ihana!!

  ReplyDelete
 42. I am lovin that Happy Birthday card with the cow and ballons since I am likin cows a lot these days! Thanks for the chance! :o)

  Cindy Coffman
  cac1957@hotmail.com

  ReplyDelete
 43. I like this card a lot: http://paperiini.blogspot.com/2008/01/scs-sketch-challenge-7.html.
  I'm expecting this stamp one of these days and it's always nice to see what other people create with the same stamp.

  ReplyDelete
 44. Heippa Laura :) Valitsin käskystä yhden "parhaan" kortin, vaikka se onkin epäreilua kaikkia hyviä korttejasi kohtaan. ;o) http://paperiini.blogspot.com/2007/11/viel-yksi-pllkortti-one-more-owl-card.html

  ReplyDelete
 45. Sinulla on niin paljon ihania kortteja että niistä on lähes mahdotonta sanoa mikä olisi paras, mutta lopulta päädyin valitsemaan tämän:~SCS sketch challenge #1~. Ihana kissa aihe sulatti sydämmeni.:-)

  ReplyDelete
 46. Heh, tämä oli helppo :) Ehdottomasti eniten minun mieleeni on ~SCS sketch challenge #10~ ankkakortti. Ihastelin noita uskomattoman kauniita lumihiutaleita (jotka ovat varmasti luonnossa vielä sievempiä) jo heti kun kortti tänne ilmestyi ja jotenkin taas tuo hassun hauska ankka tasapainottaa huumorilla sitä. Ja nauha viimeistelee hienosti. Eli ehdoton lemppari =))

  ReplyDelete
 47. Oh, those stamps are just lovely. The large flower makes my heart throb :)

  It´s really not an easy task to pick one favorite of your cards, I love every single one. So colorful and so many fun stamps, a lot I haven´t even seen before.
  I really like those simple "Animal valentines cards", but I think my favotite is Parachting robots, from November 13.

  ReplyDelete
 48. Awesome candy!!! I love your "it's a girl" card!! I am looking for girl cards to CASE because my neighbor just had a baby this morning. Thanks!
  Cheryl KVD

  ReplyDelete
 49. Kaikki korttisi on olleet aina musta ihania, viime aikaisista ehdoton suosikkini on ollut haastekortti 10. Kautta aikojen olen possuihmisenä tykännyt tästä paljon: http://paperiini.blogspot.com/2007/05/sininen-possu-blue-pig.html
  Sitä palasin aikoinaan uudestaan ja uudestaan katsomaan!

  ReplyDelete
 50. Apua! Laitoitpa vaikean, voiko sanoa kaikki, koska ne kaikki on kauniita. Mutta jos nyt sitten jonku valitsen niin......vaikeaa....ne vauvaleimasimella tehdyt kortit, jolle saa erilaisia päähineitä, se vaaleanpunainen, siinä minun valintani.

  ReplyDelete
 51. I loved your Penny Black cow happy birthday card! That little cow is just the cutest!

  Thanks for the chance to win your blog candy!

  http://www.wowprincess.com/anita/

  ReplyDelete
 52. I love the "you look marvelous" card (1/17/08). The colors are great together and you did a great job.
  Linda Peterson
  craftylin1968@aol.com

  ReplyDelete
 53. Awesome giveaway...thanks for this chance to win a sweet stamp set! My fave card is the baby card, using SU Wash Days...too cute!
  ~Brenda H.

  ReplyDelete
 54. Hei!
  Aiemmin en ole sulle jättänytkään tänne mitään viestiä, sähköpostiisi kylläkin:)
  Ja mun mielest kaikki sun tekemät ovat toooosi ihquja, joka päivä pitää käydä kattoos mitä uutta ihanaa olet tehnyt:) mut toi snoopy oli söötti.
  ja oot kiva kauppakumppani, pakettia ois varmaan kohta taas sult tulos:)

  Iloisia ajatuksia,
  Pauliina

  ReplyDelete
 55. teet kyl ihania kortteja. sain sinulta joskus kortin, jossa oli sokeri kisun kuva. se on hyvässä tallessa ja lemppari ehkä siksi että
  voin nähdä sen livenä ja vieläpä
  siksi kun rakastan kissoja! =^..^=

  ReplyDelete
 56. I love your bunny card... I think it so cute!!

  Katey

  ReplyDelete
 57. I have 3 favorites that would be too hard to chose from:) I LOVE your Elzybell card; your recent Snoopy card is sooooo cute; and that Ice Cream truck card is to die for! All of your cards are wonderful but those 3 really knocked my socks off.

  ReplyDelete
 58. Minun mieleen on ollut erityisesti virtahepokortti:

  http://paperiini.blogspot.com/2007/12/ihana-ilonpilkahdus-wonderful-bit-of.html

  ReplyDelete
 59. Nyt pistit kyllä pahan, koska tykkään ihan kaikista sun korteista hirmuisen paljon... Nimeän suosikiksi kaikki Animal Valentines kortit... ja niistä valitsen erityissuosikiksi siilikortin!

  ReplyDelete
 60. How nice of you to do this! The card I like the most is one of your new cars.. with Snoopy on. I really like the colours and the layout :)
  /From a finnish girl in Sweden

  ReplyDelete
 61. Kaikki korttisi ovat tosiaan ihania ja inspiroivia, mutta tykkään tosi paljon tuosta jouluankkakortista.

  ReplyDelete
 62. You have a lot of really great cards, I liked them all. I love the BABY card at top of your post on Jan. 20, 2008. The baby in the tub with rubber ducky in the corner, but especially the soft blue colouring, so cute. Thanks :) bluemoonbynite@yahoo.com

  ReplyDelete
 63. No sanotaan nyt vaikka tuo snoopy kortti, joka tuossa etusivulla killuu! Ihana :)

  ReplyDelete
 64. Hi!
  One of my favourites are the x-mas card kvaak kvaak. A fun card I think.
  Best wishes from IreneR

  ReplyDelete
 65. Ihania kortteja kaikki mutta haaste 10 on mielestäni söpöin!

  ReplyDelete
 66. Sinun kaikki korttisi ovat aina yhtä upeita, että yhtä upeinta on vaikea sanoa. Eipä päivääkään, etten kävisi täällä kurkkimassa kuulumisiasi :o)

  ReplyDelete
 67. Toivottavasti me "anonyymitkin" saamme osallistua. Mun suosikkini on tämä: http://bp1.blogger.com/_G-ZoQ1UE3e4/Rt-bagGSrHI/AAAAAAAAAhE/PM6TUMKQf_8/s1600-h/caardvarks_stickershock_laura.jpg
  Se on vaan jotenkin hauska ja suloinen :)

  ReplyDelete
 68. Tässä yksi kortti, joka on tosi kiva!
  http://paperiini.blogspot.com/2008/01/valentines-love-truck.html

  ReplyDelete
 69. No, siis ongelma on varmasti sama kuin muillakin täällä käyneillä, että pidän niin monesta tekemästäsi jutusta... On hankala valita. Sanon siis, että se jouluinen ankka kortti, jonka teit vasta. Eli penny blackin ankka ja sillä tonttulakki päässä:-) Ihanaa jatkoa blogillesi. Täällähän mä vierailen lähes päivittäin:-)

  ReplyDelete
 70. Vaikea valita vain yhtä, hienoja ovat kaikki! Varsinkin värityksesi on todella taidokasta! Mutta päällimmäisinä on korteistasi jäänyt mieleen vauvakortteja, ja varsinkin kortti, jossa on vauvanvaatteita pyykkinarulla, on yksi suosikkini.

  ReplyDelete
 71. Hups, onpa jo jokunen käynyt pyörähtämässä tässäkin postauksessa :)
  Ei ihme, että on noin kovasti jo kävijöitä (34995).
  Mun suosikki on marraskuinen siili ja mato. Vaikea oli valita, aivan ihania ovat muutkin kortit.

  ReplyDelete
 72. hi laura,
  i love your quack, quack card...this is sooo cute!! :o)

  ReplyDelete
 73. Ihania kortteja, mullakin on vaikeuksia valita suosikki, tykkäsin eniten siitä loads of love missä nainen ajaa kuorma-autolla jossa kuormana sydämiä.. Muutenkin kaikki kortit on ihania!

  ReplyDelete
 74. http://laarukka.vuodatus.net/ Olen jo pidempään käynyt hienoja kortteja ihailemassa ja ideoita aina kurkkimassa. Ehdottomia suosikkeja korttiesi joukossa ovat pöllökortit, hauska ja erilainen idea korttiin.

  ReplyDelete
 75. Hi there,just found your blog through allison! My fav card is Tilda and the bird are back(jan.6)
  She's so adorable!!
  Thanks for the chance to win your nice stamp!!

  ReplyDelete
 76. Ghazal(ghazal_31005@yahoo.com)7 February 2008 at 08:41

  Cute stamp, thanks for the chance to win. My favorite card is baby in a bear outfit, posted on January 26th.

  ReplyDelete
 77. You're Fin-tastic~

  Tämä on mun lempparini :-) on niitä muitakin, mutta tämä on ihana.

  ReplyDelete
 78. Voisin mainita vaikka 50 korttia (erityisesti kaikki pöllökortit), mutta valitsen nyt vaikka tämän ihanan ankkakortin:
  ~SCS sketch challenge #10~

  Teet aivan mahtavia kortteja ja käyn täällä aika usein mutta harvoin muistan kommentoida! :o)

  ReplyDelete
 79. love your blog. even when you don't have candy on it

  ReplyDelete
 80. Hei vaan. Käyn säännöllisesti täällä kurkkimassa mutta tämä taitaa olla ensimmäinen kerta kun mitään kommentoin. Pidän todella paljon tyylistäsi ja ehdoton suosikkini on viime vuonna tekemäsi pöölökortit. Ne ovat todella ihania.

  ReplyDelete
 81. oon monesti käynyt katselemassa kaikkia ihanuuksia, mitä oot tehny. joksikin aikaa valitettavasti "hukkasin" sivusi. nyt onneksi taas löysin tänne ja heti sain jo uusia ideoita. nuo sinun pöllö-joulukorttisi jäivät mieleen. yksinkertaisia, mutta todella kauniita! jatka samaan malliin. taidan linkittää sivusi omilleni, jos sopii. :)

  ReplyDelete
 82. My favorite card is a toss up between sketch challenge #1 and #10 , butThanks for a chance to win some awesome stamps ! all of them are very cute !

  ReplyDelete
 83. I do like your cards to. And this stamps are just to cute! I have to tell you that im very curious how found my blogg. Have a nice day!

  ReplyDelete
 84. Mä rakastan niitä sun pöllökortteja, 22.11.2007 postattu on ehkä kaikkein ihanin! Mun oli pakko itsekin ostaa se leimasinsetti noiden korttien takia... *blush :D

  ReplyDelete
 85. Wonderfully inspiring cards. I love the baby boy one with the clothes on the line. Great stamp and a great card.

  ReplyDelete
 86. Kaikki kortit ovat ihania, mutta jos joku täytyy mainita niin It's a girl -kortti noista vauvakoretieista on yksi ihanimmista :)

  ReplyDelete
 87. Pidin eniten - johtuen kai iästäni (50) noista ikääntyneistä leideistä helmikuussa (hello boys jne) - vanhuus tulloo, papat kumoon :))))
  Tsemppiä edelleen
  t. Ritva

  ReplyDelete
 88. Hi Laura!!
  I love the card from the sketch challenge 14!!!
  Many greetings from Italy!!

  frangia76@alice.it

  ReplyDelete
 89. That's very sweet of you, having a giveaway - and even sweeter of you telling me about it! :D

  The white card with the yellow and green Filur and baby is of course my favourite...it's soo clean and crisp and simply gorgeous!

  ReplyDelete
 90. Kaikki korttisi ovat ihania, mutta jos yksi täytyy valita niin
  http://paperiini.blogspot.com/2007/07/vaaleanpunaiset-linnut-pink-birds.html

  ReplyDelete
 91. Mä olen sun blogin vakio vierailija, mulla vaan ei ole koskaan pahemmin aikaa kommentoida. Mutta on mun ehdoton lempi kortti on:
  http://paperiini.blogspot.com/2007/12/ihana-ilonpilkahdus-wonderful-bit-of.html
  Eli se kortti jossa virtahevot on oksilla :) Mä sain siitä silloin ispiraation muutamaan korttiin ja se on musta vieläkin hauska.

  ReplyDelete
 92. No kylläpä teit mahdottoman kysymyksen. Kaikki korttisi ovat niin kauniita! Suosikkini on varmaankin sinivihreällä raitapohjalla olevat pöllöt. Tuo jouluinen pöllökortti tuo mieleeni graafisen suunnittelijan Klaus Haapaniemen. :)

  ReplyDelete
 93. Sinulla on niin paljon ihania kortteja, että tulee valinnan vaikeus.Mutta suosikikseni nousi lovely old gals kortti( hey boys i'm available).Käyn muutaman kerran viikossa täällä kurkkimassa askartelujasi.

  ReplyDelete
 94. Hei! Tulin ihan ensimmäistä kertaa sivuillesi - muistaakseni :) Ihania juttuja olet tehnyt ja kaunista täällä. Jos sopii niin linkitän sivusi blogiini :) t.

  ReplyDelete
 95. I love your Snoopy card (sketch cahllenge #13). You have a real eye for chosing a great colour combination. TFS!

  ReplyDelete
 96. heipä hei!
  ihania kortteja .vaikeeta valita kun kaikki ihania.mutta scs ketch challence #4 oli siis niin söpö,tietty rakastan lehmiä.vaikka oolenkin katsellut kaiholla noita magnolia kuvia.terkuin Bissecat

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.