Tuesday, 26 February 2008

~dancing frogs~


Tänään on ollut jotenkin parempi päivä entä pitkään aikaan. Kiva kun se niin piristää mieltä :). Sain tehtyä jopa kortinkin ja kaikki siihen käytetyt leimasimet ovat ihan uusia ja saivat mustetta niskaan ensimmäistä kertaa :). hihii!
Pilvet ovat Sunday Intl sammakkosarjasta, sammakot ovat Finnstamperilta, nuotit ovat Inque Boutiquesta ja alareunan lumpeet taas ovat Stampin Upilta (rullaleimasin). Ihan kiva oli näitäkin väritellä.
Olen ostellut jonkin verran nyt Copic kyniä ja täytyy sanoa että itse siltikin mieluummin väritän Stampin Up tusseilla. Aina sanotaan että Copicilla ei jää raitoja, mutta jos et väritä kahteen kertaan, niin kylläpä niitä jää! SU tusseillakin väritän monesti pariin kertaa ja jälki on ihan yhtä hyvää. Joten en tiedä viitsinkö ostaa niitä tämän enempää. Tuntuu että on hyvä jos ostaa sen ihonvärisen ja pari varjostusväriä :).

I have a good day today.. nice change! Really cheered me up :). I even managed to make this card. All the stamps were new and got inked for the first time. *grin*.
Clouds and sentiment are from a sunday intl frog sheet, frogs from Finnstamper (A Finnish online stamp shop), notes from Inque Boutique and the pond scene from SU. It was nice to colour these.
I have been buying some Copic markers and I must say that I still prefer to use SU markers. People say that Copics don't leave stripes, but if you don't colour the image twice, I definitely always have stripes! I usually colour twice with my SU markers and the end result is just as good. So, not sure if I can be bothered getting more copics. I think that it would be enough to have just the skin colour and two different shade colours :).

13 comments:

 1. What a really cute card ! Those frogs are adorable !

  ReplyDelete
 2. This really made me laugh! Love those frogs and the colors!

  ReplyDelete
 3. This card makes me really happy! The stamp is just adorable and the colouring is so very nice.
  Hugs from me to you
  /Gunilla

  ReplyDelete
 4. I love those frogs!!!! The card is so fun!

  ReplyDelete
 5. These frogs are just too cute... TFS

  ReplyDelete
 6. The frogs are ADORABLE!! Love your card!!

  ReplyDelete
 7. Laura this is a really cute card! Those frogs really look like they are enjoying their little jig! lol

  Great colouring too!!

  Karen

  ReplyDelete
 8. Iiiiihania sammakoita, syötävän suloisia! Hieno kortti taas Laura!

  ReplyDelete
 9. What a lovely, cute, crazy, happy (hoppy!) card Laura!!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.