Monday, 25 February 2008

~easter bunny and chicks~


Oih, värit näkyvät vähän huonosti tässä mutta värit ovat kuitenkin ihan samat kuin tuossa edellisessä kortissa. Jotenkin tuo vihreä ja keltainen tuntuvat sopivilta pääsiäiskortteihin.
Tässä kortissa olen käyttänyt kahta Stampin Up settiä. Pupu ja tiput ovat Bunny Hugs setistä mikä on vielä tilattavissa maaliskuun loppuun saakka. Oksat taas ovat setistä Artfully Asian, missä onkin aivan ihania oksia jne. Minulla itsellä ei sitä settiä vielä ole (on kyllä listalla...) mutta sain muutaman kuvan vaihdossa :). tykkäsin tästä kortista kun se on niin yksinkertainen!
Äiti, nämä pääsiäiskortit ovat sitten pian tulossa sinulle myytäväksi... ja muutenkin, jos joku haluaa ostaa korttejani, niin laita ihmeessä viestiä tulemaan :).

oh no.. the colours don't look too good on this card, but they are exactly the same ones as in the previous card. Somehow this green and yellow just seem perfect for the easter cards.
In this card I have used two Stampin' Up sets. Bunny and chicks are from Bunny Hugs set which is still available until the end of March. Branches are from Artfully Asian, which is a gorgeous set. I don't have it yet (definitely want it though!) but I got a couple of stamped images to play with. I like this card as it is nice and simple again.

3 comments:

 1. So nice! I really liked this one!

  ReplyDelete
 2. Wow, that's really cute!! :D I love the way you cut the motifs out - the little white border against the white background...such a nice detail.

  XOXO
  //N

  ReplyDelete
 3. love the simplicity of this card....so crisp, clean and springy!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.