Wednesday, 6 February 2008

~SCS sketch challenge #14~

iiik! Sain vihdoinkin nuo Hero Arts leimasimet sunnuntaina kun ukko vei minut shoppailemaan Paper2-kauppaan. Hyvänen aika että siellä on aina niin paljon ostettavaa... nehän piti sitten heti testata ja tämä haastekortti oli just sopiva. Olen itseasiassa tehnyt tämän korttipohjan jo aiemmin mutta en oikein osannut lisätä siihen mitään kuvaa.. Nämä kuitenkin sopivat siihen mielestäni tosi hyvin :).

Pohjan paperi on My mind's eye. Ruskea kartonki on SU choc chip (samoin kuin ruskea nauhakin), lintujen alla SU very vanilla. Linnut on tehty paper piecing tekniikalla ja käytin siihen Basic Grey Infuse papereita. Värittää ei siis tarvinnut ollenkaan! :).

eeek! i finally got these Hero Arts bird stamps on Sunday as Paul took me shopping at Paper2. goodness me, there are so many goodies to pick from... Of course, i had to try them out immediately and this challenge was just perfect for it. I actually made the card ages ago, but couldn't find a nice image to match. I thought that these birds were perfect :).

the DP is My mind's eye. I also used SU very vanilla and choc chip (also the ribbon is choc chip). I created the bird with paper piecing technique and used Basic Grey Infuse papers for that. Didn't need to do any colouring!

Minnan kortti on täällä.
Minna's card is here.

7 comments:

 1. Ai että miehesi vei sinut shoppailemaan! *vihertyy kateudesta* =) Oi, olisipa minulla yhtä tajuavainen ukko...

  Mahtaisiko sinulla olla myynnissä kukkaleimasimia? Nyt tarvitsisin sellaisia kovasti, kun kevät siintää mielessä ja korteista tulee sen mukaisia. Mutta kukkia ei ole =O

  Eeva

  ReplyDelete
 2. Ihana kortti ja ihania nuo lintuleimasimet :)

  ReplyDelete
 3. Kaunis kortti, lintujen siivet ihanat. Ajattelin että olet värittänyt ne...
  Hyvä sinua!

  ReplyDelete
 4. Voih miten ihania kauppoja siellä onkaan. Olisipa täällä suomessakin :(

  ReplyDelete
 5. Tämä on tosi tosi ihana. Mä himoitsen noita samoja lintuja, olleet jo lukemattomia kertoja ostoskorissa, mutta kun rahat ei riitä aina kaikkeen, niin vielä jääneet kaupan hyllyille..

  ReplyDelete
 6. Such a nice crisp layout! I love these birds, and how you did them up :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.