Friday, 8 February 2008

~SCS sketch challenge #15~

Tänään ei ole ollut hyvä päivä.. Nukuin huonosti ja aamulla heräsin sitten kurkku kipeänä ja sikaväsyneenä. Päätin etten mene askartelemaan Scraptaculariin sitten.. Olen siellä aina melkein kellon ympäri joten jos väsyttää näin jo lähtiessä, niin olisin ollut siellä ihan kamala.

It has not been a good day today.. I slept badly and in the morning I woke up feeling sick and really tired. I decided not to go be crafty at Scraptacular. I am there usually almost around the clock, so if i was feeling that tired already when getting there, I would have really struggled.

No, päätin sitten pitää kotona korttientekopäivän.. mutta väsymys pakotti menemään takaisin sänkyyn kymmenen aikoihin. Varttia vaille yksi sitten heräsin virkeänä ja avasin ulko-oven tarkistaakseni että onko tullut paketteja. ASKARTELIJAN PAINAJAINEN TAPAHTUI.. ovella oli lappu että pakettiheppu oli yrittänyt tuoda paketin klo 12.15. kääääääääk!!! Kaikki jotka tilaavat askarteluvärkkejä jostakin varmasti tietävät tämän tunteen. Soitin kuljetusfirmalle heti ja kysyin että voiko kuski tulla vielä takaisin. He soittivat jonkin ajan päästä että ei.. paketti tuodaan maanantaina. voi hemmetti! Onko mitään turhauttavampaa kuin se että olin kotona, mutta en herännyt.. paketissa mitä luultavimmin iso kasa leimasimia.. ja niitä pitää nyt odottaa viikonlopun yli. iik! No, onneksi postissa tuli myös muutama uusi leimasin joten se piristi mieltä :).

So, I decided to have a crafty day at home instead.. but i was so tired that I had to go back to bed around 10am. I woke up happy and awake at 12:45pm and went to the front door to see if the package guy has stopped by. CRAFTER'S NIGHTMARE.. there was a note at the door that the package guy had tried to deliver something at 12:15 *sniff*. Eeeeek!!! Anyone who orders things online surely knows this feeling. I called the company immediately and asked if it could be delivered again today. They called back with a no :(. is there anything more frustrating than knowing that I was actually at home, but didn't wake up to the doorbell.. and knowing that there is most likely a big pile of stamps in that package.. and having to wait until monday to get it! eek! Oh well, fortunately I received a couple of new stamps in the mail and that made me happy :).

Ja sain tehtyä seuraavan haastekortin! tässä menikin pari tuntia kun en oikein tiennyt että mitä siitä haluaisin. Mutta olen aika tyytyväinen lopputulokseen. Tykkään siitä että teen tosi erilaisia kortteja.. siis kun minun omia kortteja vertailee. Leimasimet ovat bampop samoin kuin raitapaperikin. Nämäkään leimasimet eivät olleet nähneet mustetta aikaisemmin joten hyvä minä! :)

I managed to make one challenge card. It took a couple of hours as I didn't know what I wanted. But I am happy with the end result. I do like it that I make very different cards :). Stamps and DP are by bampop. These stamps hadn't seen ink before, so good on me *LOL*. :) I am trying to use them all bit by bit. I hate having uninked stamps.

Minnan kortti on täällä.
Minna's card is here.

5 comments:

 1. Aivan ihana (ja erilainen) kortti jälleen! Toivottavasti päiväsi paranee... tiedän tuon painajaisen kun paketti on tullut mutta sitä ei saa käsiinsä, mullakin lojui yksi paketti joulun aikaan yli viikon tullissa, arvaa vaan oliko tuskaa :)

  ReplyDelete
 2. Aivan ihania yksisarvisia, ihanan iloinen kortti ;o)))

  ReplyDelete
 3. Aivan Ihana kortti taas, tykkään väreistä ja leimoista, fantasia-aiheet on ihania! Nuo pakettipainajaiset on tuttuja täälläkin, vuorotyötä kun tekee, sitä on kotona miten sattuu ja kun vielä asuu pienellä paikkakunnalla niin eräskin kuljetusfirma toi vasta viikon päästä sen paketin, kun kuulemma firma ei aja tänne kuin kerran viikossa... grr, arvaa ottiko päähän silloin.

  ReplyDelete
 4. juu.. näinhän tosiaan voi käydä.. ja se ei todella ole kivaa, kun sen paketin haluaisi sillä sekunnilla käsiinsä!! ;) kiva kortti kuitenkin!

  ReplyDelete
 5. Terrible feeling I know. Knowing you could have had your new stamps and don't lol. Well you made good use of your time resting and stamping anyways. Such a sweet card for a birthday!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.