Thursday, 7 February 2008

~shopping~

Olen yrittänyt välttää shoppailua viime aikoina.. tuntuu että tavaraa on niin paljon että en ole halunnut hamstrata sitä lisää. Mutta kun suosikki aussi nettikaupassani oli alennusmyynti.. no, se on vieläkin meneillään, en voinut vastustaa!!! iiik! Hirmuinen kasa tuotteita oli 25-80% alennuksessa. hihii! Tällaisia juttuja minä sitten tilasin.. kuvat on huonoja kun otin ne vain nopeasti. Tavallisesti aina unohdan näyttää jos olen jotakin hankkinut, joten päätin tällä kertaa yrittää muistaa. Eli paketissa tuli pari Heidi Swapp 12x12 kalenteripakkausta (ensi jouluksi..); Love elsie nauhoja, papereita, siirtokuvia jne; papereita; huopakuvioita jne. Nyt on millä leikkiä taas!

I have tried not to shop much lately.. I feel that i have way too much stuff and i haven't wanted to add to that. But my favourite aussie online shop had sales.. a looooot of things were 25-80% off.. I couldn't resist!!! eeek! These are the goodies I got. The photos look dreadful.. sorry about that. I got two Heidi Swapp 12x12 calender packs (for next christmas); Love,Elsie ribbons, papers, rub ons; patterned papers, felt shapes etc. Plenty to play with again!

8 comments:

 1. Näyttää kuules tosi herkulliselta, nammmm!!!

  Eeva =)

  ReplyDelete
 2. Voi miten ihania.. :) *kuolaa*

  ReplyDelete
 3. Läppäri on taas vaarassa hajota, kun kuola tippuu molemmista suupielistä... ;o)

  ReplyDelete
 4. Kuola valuu täälläkin... itsellä kului kanssa joulun aikaan ja tammikuussa tähtitaivaallisia summia noihin nettikauppoihin kun moni ihana herkku viimein saapui suomalaisiin nettikauppoihin... Siksi nyt yritän pitää pientä "nenänvalkaisua" kuun loppuun saakka...

  ReplyDelete
 5. ihanaa tavaraa!!!pida hauskaa!

  ReplyDelete
 6. It's so hard to resist a good sale! Heck it's so hard to resist great stamping stuff. I keep telling myself 'no more" and i keep on justifying more purchases. A vicious cyle I tell you. Great purchases by the way lol.

  ReplyDelete
 7. Ihania juttuja olet hankkinut... varsinkin nuo nauhat, mulla on joku ihme nauhan hamstraamisvimma nyt.. monesta nettikaupasta olen ostellut niitä (ja vähän muutakin... :)))

  Carola

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.