Monday, 31 March 2008

~birthday blog candy~


SCROLL DOWN FOR NEW POSTS!!!
RULLAA ALASPÄIN UUSIIN POSTEIHIN!!!


jeps, minun synttärit ovat huomenna eli 29.3. Oinas neitokainen siis olen. Ajattelin että pitäisikö laittaa synttäreiden kunniaksi bloginamua tänne :). Mielestäni tuo onkin erittäin hyvä namu! :) Eli voit voittaa tuon ihana Stampin Up Friendship Blooms leimasinsetin. Minusta se on tosi ihana. Tiedän että muutamalla ihanalla ihmisellä tämä setti jo on, mutta osallistukaa silti, sillä jo voitto sattuu sellaiselle jolla tämä jo on, niin minä lähetän sitten jotakin muuta mukavaa ja arvon sitten vielä toisen nimen kenelle lähtee tämä setti :).
Merkkaahan kommenttiisi sitten jos sinulla tämä setti jo on.
Ainiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin jättää kommentti tähän viestiin ja kertoa minkä takia haluaisit vierailla Australiassa.

Arvon voittajan maanantai-aamuna.. eli myöhään sunnuntai-iltana suomen aikaa.

Right, it is my birthday tomorrow, ie. 29.3. I am an Aries girlie :). I thought that maybe I should put some nice blog candy here to celebrate :). I think this is a pretty nice one!
So, you have a chance to win this gorgeous Stampin' Up Friendship Blooms stamp set. I think it is wonderful. If you already have it, please, still take part and if you win, I will send something else nice for you and pick another winner who will get this set instead. Remember to mark on your comment if you have this one already. :)
All you need to do is to leave a comment under this post and tell me why you would want to visit Australia?

I will find the winner on monday morning (aussie time) :).

82 comments:

 1. Haluaisin vierailla australiassa jotta voisin kierrellä paikallisia skräppäystarvikekauppoja=)

  ReplyDelete
 2. Paljon onnea vaan.... Mä haluaisin Australiaan luonnon vuoksi!

  ReplyDelete
 3. Mie haluisin Australiaan näkemään kenguruita (kai niitä siellä asuu) ja sellasen ison vuoren/kiven josta joskus koulussa tein esitelmän. Ja lempparisarjani Mcleodin tyttäret on myöskin sieltä =)

  ReplyDelete
 4. Minä haluaisin vierailla Australiassa koska siellä on mukavan lämmintä ja eksoottista ja tietty kun se on kenguru maa!!!

  Sasu

  santuul@gmail.com

  ReplyDelete
 5. Paljon onnea sinulle ja halaus :) Olen aina halunnut Australiaan sen ihanan erilaisen luonnon ja eläinten vuoksi. Toivon, että se haave toteutuisi joskus...

  ReplyDelete
 6. Hauskaa syntymäpäivää!

  Minä haluaisin Australiaan katsomaan eläimiä mm. Ja samalla voisin mennä John Butler Trio keikalle. :)

  Minulla ei ole settiä.

  abackman66@hotmail.com

  ReplyDelete
 7. Onneksi olkoon!

  Australiaan haluaisin siksi koska en ole ikinä siel käynyt, en ole ikinäedes lentokoneessa ollut. Ruotsi on ainut paikka suomen lisäksi missä olen ollut. Siel australiassa ainakin kuvat telkkarissa näyttävät todella kauniilta ja rauhalliselta eikä siel ole kylmä.

  ReplyDelete
 8. PALJON ONNEA, LAURA, iso ja lämmin halaus sulle :)
  Australiassa haluaisin käydä luonnon ja eläinten ja maisemien takia, niin ja oishan se kiva tavata sinutkin, hih!!! :))))

  ReplyDelete
 9. Onnea onnea! :)

  Australiaan on niin kamalan pitkä matka, että siellä pitäisi viettää vähintään kuukausi. Siinä ajassa ehtii varmasti nähdä sekä luontoa, eläimiä että askartelukauppoja... ;)

  ReplyDelete
 10. Hyvää syntymäpäivää! Haluaisin vierailla Australiassa koska minulla on siellä sukua. Ja koska siellä on niin erilainen luonto ja hyvää punkkua ;)

  ReplyDelete
 11. Onnea synttäreiden johdosta!!!
  Olen aina halunnut matkustaa Australiaan, en oikein itsekään tiedä miksi. Liekö teinisuosikeilla Kylie Minougilla ja Jason Donovanilla jotain tekemistä asian kanssa, heh! Ainakin se on kaukana ja erilainen maa kuin Suomi.

  ReplyDelete
 12. Iloista syntymäpäivää!
  Haluaisin käydä Austaraliassa luonnon
  ja eläimien vuoksi. Jostain vaihto-oppilasjutusta juuri luin, että australialaisilla on rento elämänasenne, joten yleiseen elämänmenoon voisi olla mukava tutustua.

  Nojatuolimatkailija

  ReplyDelete
 13. Tiedätkin tämän jo: tahtoisin Australiaan siksi, että saisin pitää koalaa sylissä. Se on ollut haaveena niin pitkään kuin muistan. Lisäksi olisi ihana nauttia lämmöstä ja askartelukaupoista. Kun uskaltaiskin lentää niin pitkälle...

  ReplyDelete
 14. Onnittelut sinulle!
  Haluaisin Australiaan, koska enoni asuu siellä. Olisi mukava päästä käymään ja tutustumaan erilaiseen luontoon =)

  ReplyDelete
 15. Onnea synkkäreitten johdosta.. :) Australiaa, pitäis varmaan kysyä miksipä en haluais.. Kaikki on siellä niin erilaista luonto, eläimet, sää.. Lämmintä ja kaunista.. Haluaisin myös nähdä sen veden lavuaarissa kiertävän päinvastaiseen suuntaan.. :) Ehkäpä joskus, vaikka häämatkalle jos naimisiin asti pääsee..

  ReplyDelete
 16. Hi Laura - just wanted to wish you a very happy birthday tomorrow - Have a really great day.
  P.s: Gorgeous stuff on your blog!

  Debbie M

  ReplyDelete
 17. Synttärionnittelut! Toivottavasti päivästäsi tulee ihana :)

  Mulla on aika paljon syitä, miksi haluaisin vierailla Australiassa. Sen jälkeen kun luin Okalinnut (joskus 80 -luvulla?), Australia on kiehtonut. Myös Crocodile Dundee on vaikuttanut asiaan :D Haluaisin tietty nähdä Australian luontoa, kenguruita, aurinkoa, lämpöä... Haluaisin myös viettää joulua biitsillä ja nähdä Sydneyn uuden vuoden ilotulitukset... Hei, ja sinutkin olisi kiva tavata! (Ja vanhempi poikani haluaisi Australiaan, koska uskoo vakaasti sieltä löytyvän timantteja ihan tuosta noin vain poimittavaksi!) Olipas siinä syitä kerrakseen...

  ReplyDelete
 18. Onnea synttärisi johdosta Laura :)
  Minä haluaisin vierailla Australiassa kun siellä on niin ihania askartelukauppoja ja toinen tärkeä... siellä on lämpimämpää kuin täällä :)

  ReplyDelete
 19. Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea Laura, paljon onnea vaaaaaaaannn:)

  Australiaan..siellä on ihania askartelukauppoja, ihania eläimiä ja niin lämmintä :)

  ReplyDelete
 20. oh you have tomorrow birthday!!!

  the stampin up set is so wonderful!!!

  ReplyDelete
 21. kenguja, lauraa ja askartelutaivasta näkemään.. :)) ja onnea tietenkin synttäreiden johdosta!

  ReplyDelete
 22. Suuret synttärionnittelut!
  Austraaliaan tahtoisin sinua tapaamaan sekä ihania eläimiä katselemaan. Toki shoppailukin seurassasi kiinnostaa.

  ReplyDelete
 23. Onnea vain synttärisankarittarelle ja Australiaan tahtoisin siksi, että voisimme yhdessä käyskennellä ihanissa askartelutarvikeliikkeissä ja shoppailla loputtomiin..... oih!

  Eeva M

  ReplyDelete
 24. To visit you again, of course! :)

  Happy birthday tomorrow, Laura!!! I hope you will have a wonderful day, and I hope Paul and Sokeri spoils you on your special day!

  Bigs hugs from Norway!

  ReplyDelete
 25. Hei vaan! Minä haluaisin käydä Australiassa monestakin syystä, mutta yksi erittäin hyvä syy olisi tavata opiskelukaveriani, joka on nyt asunut Australiassa toistakymmentä vuotta ja jota siis tapaan todella harvoin.

  ReplyDelete
 26. Onnea synttärien johdosta.

  Haluaisin käydä Australiassa luonnon vuoksi ja vähän katsastamassa askartelukauppojakin.

  ReplyDelete
 27. As a Canadian living near the mountains in Alberta, we get to experience Aussies all the time (since they come here to work and ski in our winter/your summer). I would love to experience the beaches in Australia (esp. after seeing everyone's blog) but that would be just the tip of the iceberg. I am afraid that, like Canada, I would need several trips to experience it all!

  ReplyDelete
 28. Paljon onnea huomisen synttärin johdosta! Australiaan haluaisin päästä katselemaan kenguruita ja koaloja. Enkä tietty auringollekaan nokkaani nyrpistä :)

  ReplyDelete
 29. Heippa ja paljon onnea syntymäpäivänä!Mites aiot juhlistaa niitä? Mä haluaisin Australiaan sen luonnon takia ja koska se on niin monimuotoinen!! Sieltä löytyy luonnonihmeitä laidasta laitaan!
  Ja tee vaan rohkeesti oman tyylisiä korttejasi, ne on musta tosi upeita! Osaat värittää niin hienosti leimakuvat! :-)

  ReplyDelete
 30. Happy Birtday!
  I would love to visit Australia for the beautiful nature and to spot typical animals in the wild.
  My nephew is now a couple of months in Sydney for his work, and when I read on his blog about his leasure time I'm really jealous.

  ReplyDelete
 31. Happy Happy Birthday Laura!!!
  Hmmm, visit Australia, to come see you!

  ReplyDelete
 32. It's warm in Australia!! =) he he...and every Aussie I've met is insanely cool and fun to party with...=) Happy birthday tommorrow!!

  ReplyDelete
 33. Australia just looks beautiful and I've always wanted to visit the beaches there. I do already have this stamp set but thanks so much for offering it!

  ReplyDelete
 34. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 35. Australia..wau, olen ainakin aina kuvitellut ja mitä televisiosta olen nähnyt niin siellä on kaunis luonto jonka haluaisin joskus nähdä livenä omin silmin! Paljon Onnea syntymäpäiväsankarille!!!

  ReplyDelete
 36. Paljon onnea Laura!!
  Haluaisin sinne maan kauneuden vuoksi.

  Niia=)

  ReplyDelete
 37. Musta olisi ihana viettää Australiassa vaikkapa kuukausi, ajella siellä täällä ympäri maata. Nähdä sitä luontoa ja kaikkea ihanaa! :)

  ReplyDelete
 38. Yksi mun matkailu-unelmistani on päästä Australiaan! Lämpö houkuttelee ja kun se on niin kaukana täältä pohjolasta. Olisi kiva nähdä, että mitä muuta siellä on kuin kenguruita ja aavikkoa :D

  Hyvää syntymäpäivää!

  ReplyDelete
 39. Australiaan olisi ihana päästä tietenkin shoppailemaan, mutta nauttisin suunnattomasti myös siitä että saisi puhua englantia ja kuunnella ihanaa aksenttia!! Down under rools! LOL

  ReplyDelete
 40. I would love to visit to meet the people. Of course, to see the country and experience the culture. Thanks for the candy!

  ReplyDelete
 41. Ai täältäkö voi voittaa liput Australiaan... Hih hih!!! Paljon onnea sinne rapakon taakse!!! Mulla taisi nuo leimasimet jo olla, mutta kivaa osallistua arvontaan!!!
  Terkkuja kenguruille Pirpana72

  ReplyDelete
 42. PALJON ONNEA SYNTTÄRISANKARILLE!!!

  Haluaisin nähdä Australian luontoa ja aivan tavallista elämää siellä.

  Terveisin Carola

  ReplyDelete
 43. Happy Birthday !!

  I would love to visit Australia..just because ! I hear it's a beautiful place and I like seeing all the different climates and landscapes.. and I love the accent :))

  ReplyDelete
 44. Hyvää syntymäpäivää!
  Olen aina ( niin kauan kuin muistan) halunnut Australiaan. Ihan eka ulkomaalainen kirjekaverikin oli sieltä. Australiassa kiehtoo luonto, eläimet ja kulttuuri.

  ReplyDelete
 45. Hello from Canada. I'd love to visit Australia because one of my cousins is there and got married last year. Didn't make it to the wedding and would love to see how they're doing and where they live.

  I'd love a chance to win that set. It's not part of my collection yet, but I'm hoping that it might be :)

  ReplyDelete
 46. I would love to visit Australia! You have one of the last relatively unexlored places on earth. I have seen lots of movies about Australia, and it would be really nice to see some of it in person.

  Swedie

  ReplyDelete
 47. Paljon onnea ja hyvää mieltä!
  Australiaan ostoksille :)

  ReplyDelete
 48. Paljon onnea Laura! Haluaisin Australiaan katsomaan luontoa ja upeita maisemia. Samalla tietysti olisi kiva nähdä ihmeellisiä eläimiä, joita täällä Suomessa ei ole...

  ReplyDelete
 49. Happy Birthday to you; Happy Birthday to you; Happy Birthday Dear Laura; Happy Birthday to you (ok, pretend I was singing)!!!!

  I love that set and don't have it!

  http://stampinwithanita.com/

  ReplyDelete
 50. Haluaisin vierailla Australiassa mm. siksi, koska veljentyttöni miehineen kävi häämatkalla siellä ja kehui kovasti maata :)

  ReplyDelete
 51. Happy Birthday to you!!!! Hope your day is a wonderful one!!
  That is one of my fav sets and I have it too!!
  I would love to visit Australia to see some Kangaroos!!!LOL!!!

  ReplyDelete
 52. Isot halionnittelut sinne! Haluisin vierailla siellä varmaan monestakin syystä. Olisi kiva tavata sut livenä, nähdä sikäläistä luontoa ja koluta askartelu- ja käsityöpuodit siellä:-D

  ReplyDelete
 53. Paljon onnea ja iso halaus synttärisankarille.
  Minä haluaisin Austraaliaan, koska en ole koskaan käynyt ruotsia kauempana ja serkkuni asuu siellä.Luonto ja eläimet ovat ihania sekä austraalialaisten puhetyyli on aivan ihana.

  ReplyDelete
 54. Paaljon,Paaljon Onnea sulle Laura!

  No siks haluisin vierailla Australiassa, kun kerrot ain niist siellä olevista (herkkuihanista) askarteluliikkeistä...kenguruja ois kans ihan kiva nähsä, ja myös sinut Laura

  Yst. terkuin Pauliina

  ReplyDelete
 55. Happy Birthday to you...hope your day is special!
  I don't have this set, but I'd sure give it a LOVING home!
  I'd love to visit Australia! Some of our friends have been there and we've seen awesome pics of the landscape, beaches, and animals...and because I love it when it's "disgustingly hot"!
  ~Brenda H.

  ReplyDelete
 56. Happy birthday, Laura!!
  Upean luonnon takia olen halunnut sinne(käymään). Vietä mukava ja muistorikas syntymäpäivä!
  t:Susa

  ReplyDelete
 57. OnneaOnnea huomisen johdosta!!

  Minä haluaisin nähdä dingon!! Siis australialaisen villikoiran. Haluisin myös nähdä kengurun :) Ja nähdä muutoinkin Australiaa kun se on mulle ihan vieras paikka. Kiva olisi tutustua niin luontoon kun kaupankin tarjontaan.

  Sulla on ihania askartelutarvikkeita (niin huuto.netistä ostamiani kuin täällä blogissasikin kuolaamiani) joten siellä ilmeisesti on ihanat valikoimat askartelun saralta, niitä kauppoja olis kiva päästä tutkimaan ;)

  ReplyDelete
 58. Mä haluaisin käydä australiassa luonnon vuoksi. Muutama ystävä on siellä käynyt ja kehunut valtavasti.

  Hyvää synttäriä!

  ReplyDelete
 59. Hyvää syntymäpäivää! Australiassa haluaisin käydä, koska meri on ihana -- missä tahansa päin maailmaa. :)

  ReplyDelete
 60. I would absolutely love to travel throughout Australia - the beaches and the scenery all together are appealing. There are countless reasons to go there, especially being from Canada.

  ReplyDelete
 61. Oikein hyvää syntymäpäivää sinulle :oD!!!! Australia on ollut top 1 listallani 'paikkoja joissa haluaisin käydä' ihan teinivuosista asti, en oikein osaa edes sanoa minkä takia.. Ja sut olisi tosi mukava tavata ihan livenä, kun kerran pidetään enempi yhteyttäkin kuin suomessa asuvien kavereiden kanssa ;oD! Ja tuo leimasin setti mulla jo on, ja tänään olen jopa käyttänyt sitä, oikein ihana setti onkin :o).

  ReplyDelete
 62. Sinun luonasi kävisin siellä.
  Onnea syntymäpäivänä, päivän myöhässä toivotan!
  Halit.

  ReplyDelete
 63. Onneksi olkoon Laura !!!
  Haluaisin tull Australiaan koska mieheni veli asuu siella ja olisi kiva nahda aito kenguru luonnossa,heh heh

  ReplyDelete
 64. Haluaisin vierailla Australiassa tervehtimässä sinua, kenguruita ja haikaloja! :)

  -Sanski-

  ReplyDelete
 65. Koalakarhuja katsomaan tietysti pitäisi päästä! Suurensuuret synttärionnittelut sinulle!

  ReplyDelete
 66. tahtoisin käydä australiassa, koska mulla on yksi kaveri siellä. siis australialainen ystäväni asuu siellä. ja siellä on lämmin. ja kenguja ja vompatteja ja koaloita! :)

  ReplyDelete
 67. niin ja iso sylillinen onnea!

  ReplyDelete
 68. Haluaisin päästä matkustamaan kauas, ja Australia olisi sopivan kaukana. :D Ja olisi kiva nähdä kenguruita, sekä päästä tsekkamaan Aussimaan askarteluliikkeet.

  ReplyDelete
 69. Onnittelut! Haluaisin viettää joskus joulua kesäkamppeissa ulkosalla =) Luonto kiehtoo!

  Anni

  loka.anni@hotmail.com

  ReplyDelete
 70. ONNEA, ONNEA, ONNEA VAAN!!! Samoilla linjoilla marinkan kanssa. Sulla on kaikkia ihania juttuja, joita ei Suomesta saa :o(

  ReplyDelete
 71. Mahtavaa synttäriä :)
  Australiassa voisi olla kiva käydä tutkimassa kaikenlaista, onhan siellä kaikki niin erilaista kuin täällä (mm. luonto, eläimet, ruoka...).
  Serkun kanssa jos lähtisi, voisi tavata hänen toisen puolen sukulaisiaan.

  ReplyDelete
 72. Paljon, paljon onnitteluja synttärisi johdosta! Australia on aina kiehtonut luontonsa vuoksi ja haluaisin johonkin missä on lämmintä vaikkapa pidemmäksikin aikaa.
  (Leimasinsetti olisi kiva, sitä ei ole ennästään.)

  ReplyDelete
 73. Happy Birthday, Laura! My husband is also an Aries. I would love to visit Australia for a couple reasons - it's beautiful, and I would visit a penpal that I had from about fifth grade through 10th grade who lives there!!

  ReplyDelete
 74. Australiassa on yksi tuttu länsilaidalla ja olisi kiva käydä tapaamassa.

  ReplyDelete
 75. Myöhäiset onnittelut!! Sinne haluaisin luonnon vuoksi, sekä tietenkin askartelukaupat kiehtoo :)

  terkuin tutteli

  ReplyDelete
 76. Onnittelut synttäreiden johdosta!

  Olen usein käynyt ihailemassa korttejasi, mutta en ole aiemmin kommentoinut. Olet tosi taitava!

  Haluaisin vierailla Australiassa, koska siellä on niin erilainen luonto kuin täällä Suomessa. Lisäksi olisi tietenkin mukava tutustua australialaisiin askarteluliikkeisiin.

  Terveisin,
  Päivi

  pavejs@hotmail.com

  ReplyDelete
 77. Myöhästyneet onnittelut sinulle Laura täältä api-na blogin Arjalta.:)
  Australiaan haluaisin eläinten,luonnon,askartelujuttujen ja sinunkin näkemisen toivossa.

  (api-na.vuodatus.net)

  ReplyDelete
 78. It would be a dream come true to visit Australia! I have a cyber-friend who lives there and would love to meet her. I want to snorkle there and see the Great Barrier Reef among so many other wonderful things.

  ReplyDelete
 79. I think I would like to see Australia, cause there is so much to see. It seems like a wonderful place. Happy Birthday

  ReplyDelete
 80. Eläinrakkaana haluaisin nähdä kaikki ihanat ja eksoottiset eläimet
  kengurut,koala-karhut jne. niin ja
  voisin käydä sukuloimassa

  ReplyDelete
 81. Damn, girl. How could I miss this!? SORRY!! Hope you had a lovely birthday the 29/3...I know the sun was shining over here, anyway - so I'm sure you've been a good girl! :)

  *hugs*
  //Nina

  ReplyDelete
 82. Minä haluaisin käydä Australiassa, koska minun serkkuni asuu siellä. On myöskin usein poikani matkailun kohde.

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.