Thursday, 13 March 2008

~changito monkeys are back~

hei taas! / Hi again!

Siitä on ollut jo aivan liian pitkä aika kun viimeksi Changito apina vieraili blogissani. Tämä leimasin tuli eilen postissa ja sehän pääsi heti käyttöön. Päätin jatkaan prismacolor kynien kanssa harjoittelua ja täytyy sanoa että ihan tyytyväinen olen. Nuo apinat on kyllä söpöjä :).

It has been way too long since the Changito monkey last visited my blog. This stamp arrived in the mail yesterday and I just had to ink it immediately. I decided to practice using prismacolour pencils and I must say that I am pretty happy with the results. Those monkeys are sooooo super cute! :)

smiles,

4 comments:

 1. Kaunista. Ihanasti väritetty, tuo lehti osio yläreunassa on upea!

  ReplyDelete
 2. these monkey's are great! They are sooo cute they make me smile & chuckle to see them! I love the card!
  Maureen
  aka tinkers_bell SCS

  ReplyDelete
 3. Ihana kekseliäs kortti! Kivat väritykset taas kaikissa uusissa korteissa : )
  Ja ihania leimasimia...

  ReplyDelete
 4. Toinen toistaa upeampia kortteja on täällä vuoden 2008 puolellakin. Ei sinun ainakaan kannata murehtia siitä, ettei ihmiset jotka sinun blogissasi käy, tykkäisivät sinun korteistasi, ne ovat niin mielettömiä, huumaavia, upeita, niitä ei voi kuin ihailla. Tänään ostin muutaman perus valkoisen C6-korttipohjan, koska haluan kokeilla tehdä samantyylisiä upeita kortteja kuin sinä teet. Musta pohja lenni- ja pingu korteissa ei kuitenkaan ollut ihan paras vaihtoehto. Pääsisipä jo kotiin töistä :)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.