Saturday, 1 March 2008

~I love Penny Black elephant~

kääääääääk!!!! miten tuo norsuliini voikin olla niin suloinen? Tämä leimasin tuli tänään postissa ja pakko oli heti ottaa se käyttöön. Mutta mitä mitä mitä... ongelmia tuli heti. Oli nimittäin työn ja tuskan takana että sain tehtyä edes tällaisen kortin (ei todellakaan minun parhaita töitä). Tuntui jo että myyn kohta koko leimasimen. Väritin kuvan uusilla Prismacolor puuväreillä ja hajuttomalla tärpätillä. Täytyy sanoa että tykkään tosi paljon niillä värittämisestä, mutta se on vain hankalaa että tästä kuvasta tuli sen verran haalea, että kortin oli pakko olla pastellinen.. ja minulla ei ole juuri mitään pastellista! Tykkään niin käyttää voimakkaita värejä. Tai voi olla että ongelmana oli sekin ettei mielikuvitus laukannut yhtään mihinkään.. Olisi ehkä pitänyt valita vaikka niistä haastepohjista yksi, minkä mukaan tehdä kortti.
Mutta kertokaapa että mitäs tykkäätte tuosta värityksestä?? Näyttääkö se ihan hyvältä?

Isn't this Penny Black elephant the cutest ever? I received this stamp (and a few others *blushing*) in the mail today and had to ink it immediately. But no no no no.. big problems. It was so so so so hard to get a card done. I already started thinking about selling the stamp! I coloured the image with my new Prismacolor pencils and odourless turpentine. I looove coloring with them, but I am so used to using really strong colours, that I just got lost with this one. I felt like I had no imagination and not pastel in the house! *sigh* Oh well, at least I got one card ready, so hopefully next one will be easier.. less expectations on myself perhaps?
But tell me, what do you think of my colouring? Does it look ok?

14 comments:

 1. I think your coloring looks great! That is a neat little elephant! I may have to go look him upi and order him myself. There are many possiblities for that little guy! Don't give up on him yet? I love your card!
  Happy Leap Year!

  ReplyDelete
 2. Väritys on hieno. Kortti on suloinen, tuo norsu on kyllä aivan syötävän ihana.

  ReplyDelete
 3. ihana kortti, just hyvä! ei mitään vikaa höpsis!! :)

  ReplyDelete
 4. Tosi hyvin väritys on onnistunut, eli "paniikit" pois.. hih hih

  ReplyDelete
 5. Tosi upeaa jälkeä saat noillakin aikaiseksi, todella hieno kortti muutenkin, ja tuo norsuleima on aivan ihana, olen itsekin katsellut sitä 'sillä silmällä'...

  ReplyDelete
 6. Tämä on kyllä aivan ihana kortti ja norsu söpö! Eikä kortissa ole kyllä mitään vikaa ja väritys upea.

  ReplyDelete
 7. Oikein onnistunut kortti :) Minusta tuossa on kaikki kohdallaan.

  ReplyDelete
 8. Minunkin mielestäni oot onnistunu kaikin puolin upeasti tässä kortissa. Ja kiva nähdä näitä eri väritystarvikkeilla/tekniikoilla tehtyjä kortteja, oppii niistä itsekin :)))

  ReplyDelete
 9. Kiva kortti, kaunis. Myös väritys!

  ReplyDelete
 10. Kertakaikkisen ihana leimasin kuva!! Ihana... rutistettava!!!

  ReplyDelete
 11. Hei, mä olen tehnyt sun kanssa joskus aikoinaan kauppaa huutiksessa :) Hienoja skräppäys kortteja olet tehnyt, kelpais vain mullekkin.

  ReplyDelete
 12. Your colouring is PERFECT LAURA!!
  He is just so cuteeeeeeeee!!!

  Karen

  ReplyDelete
 13. The coloring looks great to me! The stamp is really cute and the card is very pretty too!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.