Friday, 28 March 2008

~miksei innosta? pitkä valitusmaili~

VALITUKSET
Mikähän on nyt kun ei innosta moni juttu ollenkaan.
Tuntui että oli pakko ostaa Penny Black akryylileimasimia, mutta en tykkää käyttää niitä ollenkaan... jos joku haluaa ostaa sen jouluisen setin, niin kerro ihmeessä (10e postikuluineen). Täysin käyttämätön ja nyt cd kotelossa. Jostakin syystä pennyjen pitää olla puupalikassa kiinni.

Kävin maanantaina scrapbook kaupassa ja seisoin ikuisuuden uusien Basic Grey papereiden edessä. Otin niitä aina käteen ja laitoin takaisin hyllyyn. Tuntui että pakkohan niitä on ostaa kun ovat ihan uusia jne. Mutta täytyy sanoa, en loppujen lopuksi tykännyt niistä ollenkaan ja sinne jäivät. Siinä kaupassa on tarjontaa ihan järkyttävän paljon ja tuntuu joka kerta että se alkaa oikein ahdistamaan.. iiik, liikaa valikoimaa. Basic Grey papereita on muutenkin älytön nivaska jo paperilaatikossa ja jotenkin niistä suurin osa on alkanut kyllästyttämään. kääk! Mitä minulle on tapahtunut? Olenkohan menossa enemmän ja enemmän ihan omaa tyyliä kohti?? *miettii*

Olen kyllästynyt siihen että aina pitäisi ostaa uutta, varsinkin kun entisiäkin on niin paljon ja firmat laittavat uutta tavaraa koko ajan. Aina keksitään jotakin uutta ja ne on kaikki sellaisia mitkä on pakko saada. Ei ei ei ei halua!

Ärsyttää kun näkee jotakin toisen blogissa ja tuntuu että tuohan on pakko hankkia.. ja sitten sitä ei tule kuitenkaan käytettyä ollenkaan koska se ei ole omaa tyyliä. Näin kävi mm. näiden kanssa: bella leimasimet, prima kukat, nauhat jne. Monesti näkee jonkun blogissa aivan ihanan kortin ja tuntuu sitten että tuo leimasinhan on ihan pakko hankkia. Mutta huomasin sen että monesti se leimasin ei ole omaa tyyliä ollenkaan.. tai siis, että olisi mukava saada sillä tehty kortti, mutta se ei ole sellainen millä itse tykkää tehdä kortteja. Valitettavasti näitä leimasimia on itsellä liikaakin jo. Olen nyt opetellut olemaan vähän tarkempi leimasinostosten kanssa, mutta silti niitä virheitä tulee tehtyä koko ajan. plääh.

Täällä on taas scrapbook/paperiaskartelumessut.. ja vielä aika lähelläkin, mutta ei huvita yhtään mennä sinne. En tarvitse mitään, mutta kyllähän sen tietää että jos sinne menee, tarttuu se ostohuuma, ja tulee ostettua liikaa.. ja sitten ne tavarat löytyy pölyttyneenä muutaman kuukauden päästä.

Nestabilities.. en kertakaikkiaan jaksa niitä ollenkaan. Minulla on vain kaksi settiä ja niitä ei tule käytettyä ollenkaan. En käsitä miksi, varsinkin kun kaikki muut tuntuu käyttävän niitä niin ahkerasti. Jotenkin mieluummin käytän lävistäjiä vaikka ne kyllä vievät enemmän tilaa *huokaus*. No, ehkä niihin tulee vielä joskus innostus..

Harmittaa se että vieläkin tulee murehdittua liikaa siitä mitä muut ajattelevat minun korteista :(. Se aina aiheuttaa sen että en saa tehtyä mitään. Yritän muuttaa ajattelutapani sellaiseksi että tärkeintä on, että itse tykkään korteistani.. ja kyllä minä niistä yleensä tykkäänkin. Tykkään siitä että minun kortit on aina erilaisia.. minusta on vain tosi kiva tehdä erinäköisiä ja -tyylisiä kortteja. En meinaa uskaltaa myydä korttejani, kun tuntuu että kukapa niistä maksaisi. iik!

hyvänen aika että valitusta löytyy tänään :).

HYVÄT JUTUT
Ja nyt on ihan pakko laittaa vastapainoksi sellaisia asioita mistä tykkään just nyt:
-värikkäät paperit
-stickles kiilleliimat - ne eivät kyllä ikinä petä. Olen niihin kertakaikkisen ihastunut!
-Stampin Up kartongit. Oih, niiden värit on niin ihania ja muutenkin tykkään Stampin Up jutuista koska kaikki värit ovat aina yhteensopivia. Ei tarvitse yrittää väkisillä etsiä samansävyistä koristetta tai nauhaa, koska tietää jo että kaikki SU tavarat ovat ihan samoja värejä.
-jalokivitarrat. Niitä on tullut käytettyä nyt aika vähän, mutta niitä on ihana vain katsella. hih!
-SU tussit. minun tärkeimmät väritysvälineet. Tykkään niistä tosi tosi paljon
-hassut leimasimet, kun niistä tulee niin hyvä mieli! :)
-piirtelystä kortteihin.. ja jos itse jotakin kirjoitan.
-leimasinkuvien värittely, nyt kun olen viimeinkin oppinut niitä värittelemään.. ainakin jotenkuten..
-haastekorttien tekeminen Minniksen kanssa. Se aina piristää mieltä. *iso halaus*

IKÄVÄ
ja jos vielä viimeiseksi laittaisi tällaisen
Mitä on ikävä Suomesta?
- RUUTUPAPERIA! Täältä ei saa ruutupaperia. Olisi ihana kun hyllyllä oli paljon erikokoisia ruutuvihkoja. Jos joku haluaa joskus lähettää tänne vihkon pari, ne on aina tervetulleita. hih! :)

7 comments:

 1. Meillä kaikilla on noita päiviä... onneksi löysit jotain positiivisiakin asioita! En tiedä miksi aina pitää miettiä toisten mielipiteitä, mulla on ihan sama ongelma. Kun tärkeintä ihan oikeasti on, että itse on tyytyväinen... Ja sitäpaitsi, sun kortit OIKEASTI on ihania! (Ja muuten, luulen, että tulet hukkumaan ruutuvihkoihin tämän jälkeen.)

  ReplyDelete
 2. oih, kun saisin edes pari vihkosta niin olisi aivan superonnellinen! iik!

  ReplyDelete
 3. mietin jut itse että minulla on varmaan kevät masennus ja tekisi mieli myös ärähtä ja laitta lista mistä en tykkä jnp

  kyllä ostamisesta kannata pidä tauko jos ei tykkä ja on paljon muuta kotona. Kannata keskitua niihin juttuihin mistä tykkä. Sun kortit on aivan ihanat. Ja tiedätkö mitä ne on sun kortit ja tärkeä on se että sinä tykkät niistä :)

  kivä kesä tai talvea tai mikä se teillä siellä onkin nyt :d

  ReplyDelete
 4. Heippa! Sun kortit on aivan ihania, eivätkä toista itseään!
  Älä siis epäröi taitojasi lainkaan!
  Mukavaa päivänjatkoa! (vai liekö siellä ilta tahi yö..)
  t:Susa

  ReplyDelete
 5. Meillä olisi montakin ylimääräistä ruutuvihkoa tuolla kaapissa. Kyllähän sitä nyt synttärisankarille muutama liikenee:)

  Pistähän osoitetta tulemaan ;)

  ReplyDelete
 6. Heh, mullakin on noita päiviä ollut paljonkin viime aikoina ;o), ja mun positiivisten asioiden lista on ollut kyllä huomattavasti lyhyempi kuin sun... Ja mä kyllä toivonkin, että pidät oman tyylisi kortin teossa, se on nimittäin niin uniikki ja tyylikäs :o)! Ja joo, täälläkin olis varmaan useampikin ruutuvihko kaapissa pohjimmaisena, täytyy kaivella ja laittaa tulemaan ;o)!

  ReplyDelete
 7. Kyllä mä tykkään sun korteista ja just senkin takia että ne on vähän erilaisia! Tsemppiä vaan:)

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.