Sunday, 9 March 2008

~Penny Black snowman~

Oli ihan pakko tekaista joulukortti koska sain viikolla tuon suloisen Penny Black lumiukkoleimasimen. Kaulanauha ja pipo ovat paljon enemmän vaaleanpunaiset entä miltä ne kuvassa näyttää ja ne on päällystetty Stickles diamond kiilleliimalla. Tykkään tosi paljon tuosta taustan isosta Elzybells lumihiutaleimasimesta. Minusta se on aivan ihana!

I just had to make a christmas card as last week I received this beautiful Penny Black snowman stamp. The scarf and beanie are sooooo much more pink than they look in the picture. They both are also covered by Stickles diamon glitter glue. I so love that big Elzybells snowflake rubberstamp. It is lovely!

7 comments:

 1. Jestas, oletpa ollut taas ahkera korttien teossa! Wau! Tykkään kaikista, myös siitä josta et itse tykännyt. (eli tuo kolmaas kortti tästä kuvasta - siinä on hienoa esim. se kuinka pysty- ja vaakaviivat ja kiemurat sopivat yllättävästi yhteen, nastasti).

  halit!

  ReplyDelete
 2. Tämä on TODELLA ihana, tuo lumihiutale leima on kovasti ruvennut muakin himottamaan sun myötä, mutta ehkä vasta syksymmällä voisi sen hankkia, muuten tekisin varmaan koko kesän joulukortteja ;OD!

  ReplyDelete
 3. Taas tosi kauniita kortteja!

  käyhän vastavierailulla

  t.tiina38

  www.tiina38.vuodatus net

  ReplyDelete
 4. Ompas ihanan symppis lumiukko.

  ReplyDelete
 5. Sooooo cuuuute! I love this stamp! It's so gorgeous! ;-)

  ReplyDelete
 6. hih, minä TAAS surffaan :) Ihana väritys noissa hiutaleissa, ihan mielettömän ihana kortti!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.