Saturday, 29 March 2008

~SCS sketch challenge #28~


Täällä on kello melkein 10 illalla. Ihan kiva päivä minulla on ollut :). Sain ukon vanhemmilta lahjakortin Scraptacular kauppaan ja kävin sen jo törsäämässäkin. hihii! :) Ostin kansion ja ison kasan papereita..ohops. Voi että rakastuin nyt täysin uusiin Cosmo Cricket robottipapereihin. Ne ovat ehdottomasti nyt suosikkejani! Tosi kauniinvärisiä ja oih, pakko tehdä pian robottikortteja :).

It is almost 10pm here. I have had quite a nice day :). I received a gift certificate to Scraptacular and of course, I went to spend it already. :) I bought an album for my trip (if we get around to going.. I certainly hope so) and a big pile of papers. oops. I so fell in love with the new Cosmo Cricket robot papers. They are GORGEOUS! I can't wait to make some robot cards now. :)

Mutta tässä minun haastekortti #28. Oli tosi vaikea koska siinä piti olla nuo nauhat tuollalailla. Loppujen lopuksi sain sitten kortin tehtyä ja huh, olihan se helpotus. Nuo nauhanreiät on muuten tehty SU lävistäjällä. Samoin leimasimet ja paperit sekä nauha ovat kaikki SU.

Minnan ihastuttava kortti on täällä.

Here is my challenge card #28. It was quite difficult because of the ribbons. But I managed to get it done, so I am happy and feeling quite relieved :). I used all SU products to make this card. Oops, the poodles are coloured with copic marker.

Minna's lovely card is here.

3 comments:

  1. Ihana kortti, kivat puudelit ja ihanat paperit. Munkin tekis mieli tuollaista nauhalävistäjää, on tehnyt jo jonkin aikaa. Huoh, tämä ostamisen himo on ihan järkyttävää.... ;oD

    ReplyDelete
  2. Aivan ihana kortti.Tottakai ihastuin puudeleihin,koska itselläni on 4 puudelia kotona.Oliko tuo leimasin Stamp Up:in leimasin.Vieläkö tuota saa? Olen samaa mieltä tuon Minniksen kanssa" tämä ostamisen himo on järkyttävää".

    ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.