Monday, 10 March 2008

~sunny Penny Black hedgehog~

Sain viime viikolla monta uutta Penny Black leimasinta. Yksi oli siis tuon edellisen kortin lumiukko. Tässä toinen uusi eli ihana siilineiti. Olin aivan onnessani kun pitkästä aikaa väritys onnistui niinkuin pitikin. JIppii!! JIPPII!! jiPPii! Kortista tuli sitten tosi yksinkertainen kuitenkin. Minulla tahtoo olla sellainen ongelma että värittelen kuvia ensin ja niistä tulee tosi kivoja, mutta sitten en meinaa saada niistä tehtyä kortteja :(. Tätä korttia aloin ensin värittelemään copiceilla, mutta vaihdoin sitten SU tusseihin. Niillä on aina kiva värittää. Tuo aurinko on myös Penny Black leimasin! Pilvet ovat Woodwaren Lazy Days setistä. Pallo on tehty SU lävistäjällä, teksti Karen Foster aakkosilla ja nuo pikku jalokivet ovat Hero Arts.

Last week I received a bunch of new Penny Black stamps. One was the snowman in my previous card. Here is another new one, a cute miss hedgehog :). I was sooo thrilled as I finally managed to do decent colouring. YIPPEE!! Card is pretty simple. I have quite big difficulties making cards. I love colouring the images and succeed in that. But when it is time to put a card together, my mind goes totally blank *sniff*. HELP!
I started colouring this image with copics, but soon swapped to Su markers. I love them. That sun is also a Penny Black stamp!

11 comments:

 1. Voi että kun oot tehny ihania kortteja. Tämä siili on tosi söpönen ja lumiukko,WAU, entäs krokotiili, upeat värit,ihania kaikki Laura :)))

  ReplyDelete
 2. This card is just lovely. And I just love Penny Black stamps.
  Think you doing just fine making cards.
  But when I find it hard to make a card I´ll take a sketch to help me out. Ismakis blogg is so much fun.
  Have a nice day and take care
  /Gunilla

  ReplyDelete
 3. Onpas kiva asettelu tässä kortissa! Tuttu juttu mullekin se, että tulee väriteltyä kuvia, mutta siihen se sitten meinaa jäädä. Älä murehdi ja ole niin kriittinen - teet söpöisiä kortteja!

  ReplyDelete
 4. Ihana kortti, tosi kauniin värinen korttipohjakin, ja kauniisti väritetty tuo siili, itse kun tykkään kaikista Pennyistä eniten juuri siileistä. Ja mulla on sama ongelma, mäkin värittelen toisinaan innoissani kuvia, ja sitten en saa millään niitä korttiin asti..

  ReplyDelete
 5. Onpas suloinen ja niin hienosti väritetty. Kivasti olet yhdistänyt eri leimoja.

  ReplyDelete
 6. ...I love your cards...=) the hedgehog is darling!!

  ReplyDelete
 7. Tuo siili kortti on tosi ihana.

  ReplyDelete
 8. Kautta rantain löysin tänne...ihania kortteja olet tehnyt!

  ReplyDelete
 9. LOL - Laura this card really made me smile when I saw it! Your colouring is just so lovely - WELL DONE!!

  Karen

  ReplyDelete
 10. Wow, what a beauty! I love this card! ;-)

  ReplyDelete
 11. That is an adorable stamp. OMG.. that is toooo cute.

  Love it!
  Jessica Lynn

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.