Monday, 31 March 2008

~winner of my birthday blog candy is...~

Anonymous omuli said...

Synttärionnittelut! Toivottavasti päivästäsi tulee ihana :)

Mulla on aika paljon syitä, miksi haluaisin vierailla Australiassa. Sen jälkeen kun luin Okalinnut (joskus 80 -luvulla?), Australia on kiehtonut. Myös Crocodile Dundee on vaikuttanut asiaan :D Haluaisin tietty nähdä Australian luontoa, kenguruita, aurinkoa, lämpöä... Haluaisin myös viettää joulua biitsillä ja nähdä Sydneyn uuden vuoden ilotulitukset... Hei, ja sinutkin olisi kiva tavata! (Ja vanhempi poikani haluaisi Australiaan, koska uskoo vakaasti sieltä löytyvän timantteja ihan tuosta noin vain poimittavaksi!) Olipas siinä syitä kerrakseen...


I asked my partner to pick a number between 1 and 78 and he picked 17. So, the winner of that lovely stamp set is omuli!!! Congratulations! :)
Isot onnittelut ihanalle Omulille! :)

Ja kiitos kaikille kommenteista. Oli tosi kiva lueskella teidän syitä Australianvierailulle :). Olisi ihana jos kaikki tulisitten tänne askartelemaan minun kanssa :).

4 comments:

 1. Jipii! Tosi kivaa kerrankin voittaa jotain :)

  ReplyDelete
 2. Enpäs ehtinyt mukaan kun en ole koneelle paljon viikonloppuna kerennyt... vaikka taidan olla kohta yksi tuon setin onnellisista omistajista jo muutenkin! *LOL* Hurjan paljon onnea synttärisankarille kuitenkin!!!

  Ja aah... Australiaan tekisi minunkin mieli! Serkkupoika asui siellä muutaman vuoden ja kertoi ihania juttuja! Harmi vaan kun olin ensin raskaana ja sitten pienen vauvan kanssa kotona kiinni! Muuten olisi varmaan tullut käytyä jo silloin muutama vuosi sitten siellä! :D

  Isot synttärihalaukset kuitenkin!

  ReplyDelete
 3. Happy Belated Birthday! I've been so busy with my move that I haven't had a chance to keep up with everyone, but I wanted to take a moment and wish you Happy Birthday!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.