Tuesday, 29 April 2008

~LO: autumn cat~

Hyvänen aika, minähän sain tehtyä 12x12 leiskan. jihuu! Viimeisestä onkin jo aikaa. Täytyy sanoa että aika ruosteessa olen.. piti miettiä tosi pitkään että mitä sitä tekisi ja ensin lopputulos tuntui liian simppeliltä. Mutta nyt olen siihen tosi tyytyväinen.

Goodness me, I managed to make a 12x12 layout. Yippee! It surely has been a while since the last one. I must say that I felt really rusty... spent ages thinking and thinking. First I thought that my layout ended up too simple, but now I like it a lot.

Pohjana tässä on Bazzill kartonki (väristä ei ole mitään tietoa) ja sen päällä on Hamblyn syksyinen kalvo nimeltään falling leaves. Kalvon päälle olen sitten liimaillut kaikki jutut. Leikkasin ensin SU whisper white kartongista valokuvan alle sopivan palasen ja sitten tein tuon vihkoreunuksen SU spiral lavistäjällä. Voi mieletön miten helppokäyttöinen se on! Ei tarvitse ollenkaan murehtia että saako kaikki reiät samaan riviin ja tasaisesti. Hieno laite :) Ja lopputulos näyttää mielestäni hyvältä!! Siihen päälle sitten otsikko Queen&co alphadotseilla. Kuvan alla on sitten tuollainen ihana Doodlebug paper frills paperinauha. Pienemmän kuvan otin SU 1 3/8" lävistäjällä ja liimasin sen tuollaiseen valmiiseen ympyrään minkä ostin etsystä jokin aika sitten.

As a base I have Bazzill cardstock (no idea what the name of this colour is) and on top of that I have a Hambly transparency called Falling Leaves. Everything else is attached to the transparency.
First I cut a piece of SU whisper white cardstock to go underneath the photo and then did the notebook edge with SU spiral punch. I love it! It is sooo easy to use! Unreal! and the results look great. Then I did the title with Queen&Co Alphadots. Underneath the photo there is a Doodlebug Paper Frills paper ribbon. I punched the smaller photo with my SU punch and the attached it to a journaling circle which I bought from etsy.

Tässä sitten vielä kaksi lisäkuvaa.

Here are two more close ups.8 comments:

 1. Voi tykkään tästä! Kaunis ja tasapainoinen leiska :)

  ReplyDelete
 2. Minustakin oli tosi kiva jutella tänään! Toivottavasti satutaan yhtäaikaa linjoille taas pian! Kuten jo aiemmin sanoin, tämä on tosi kaunis sivu ja värit on aivan ihanat. Tykkään tosi paljon tuosta pienestä kuvasta ympyrän sisällä, ihana yksityiskohta.

  ReplyDelete
 3. Onpa kiva ja kaunis! Hienot väritkin.

  Minua jäi vaivaamaan yksi asia... -Oliko se Kleopatran kylpy ihana??

  ReplyDelete
 4. Tämä on kiva! Tykkään erityisesti noista syksyn lehdistä, joita löytyy sekä kalvosta että valokuvasta.

  Kysymys: vietetäänkö Australiassa toukokuun ekana lauantaina kansallista scrapbooking-päivää, kuten Englannissa ja USAssa?

  ReplyDelete
 5. Juuh, täällä on tosiaan myös se scrapbook päivä. Minun paikallisessa askartelukaupassa on demo päivä silloin eli esitellään uusia tuotteita ja niitä voi myös kokeilla jne. En tiedä kylläkään että menenkö..

  ReplyDelete
 6. Your layout is Gorgeous!!...love that kittey and the the way you did the lettering with the punch!!

  ReplyDelete
 7. hieno sivu. ja AIVAN IHANA kissa! meitin vanhalla kissapapalla oli väritys toisin päin. eli valkonen alta ja tumma päältä, muuten tosi paljon saman näkönen. niin, ja hauskaa vappua, mikäli sitä siellä toisella puolella palloa vietät. :)

  ReplyDelete
 8. Hieno sivu, tykkän paljon noista väreistä, sopivat kivasti yhteen

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.