Sunday, 13 April 2008

~me in a 5 star hotel??~

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiik!!!! Minä mainitsinkin jokin aika sitten että minun on ihan pakko päästä pois vähäksi aikaa. Siitä on jo yli kolme vuotta kun tänne muutimme ja sinä aikana en ole päässyt yhtään mihinkään.. Kotona vain olen istunut. +nyyh+. No, aluksi ajateltiin että menemme lomailemaan Vanuatuun pariksi viikoksi, mutta päätin tänään että jäänkin Melbourneen ja menen erääseen kaupunkimme luksushotelleista muutamaksi yöksi. Iik! Äsken varasin huoneen ja nyt jännittää. iik! Voi miten ihana tuo huone on! Upea kylppäri! Ja hotellissa on ihan mieletön uima-allas jossa minä ainakin aion viettää useamman tunninkin. Olen aikamoinen vesipeto kun sille päälle satun. hih! :) Varasin äsken itselleni myös jo muutaman palvelun. Tiistai-iltana minulle tuodaan mansikoita ja suklaadippiä. nam! Samoin tiistaina menen hotellin kauneushoitolaan ja värjäytän kulmat ja ripset. kiva kiva. Ja keskiviikkona huoneeseeni tullaan laittamaan kleopatran kylpy ja kynttilöitä. käääk! Luulisi että tällä reissulla pääsee rentoutumaan. Joten torstaina tulen taas kotiin ja sitten viikonlopun olenkin askartelemassa scraptacularissa. jee! hieno viikko tulossa :). Aion ottaa askartelutavaroita mukaan hotelliinkin. Kiva kun saa olla jossakin ihan muualla.. ihan rauhassa (ei kisukaan ole kitisemässä koko ajan että anna kinkkua).. tilata ruokaa huoneeseen. hihii! Pitäkää peukkuja minulle että hotelli on yhtä ihana kuin miltä se näyttää ja kuulostaa! :)

*LOL* YES!!! eeeeeeeeeeeek! I mentioned a while ago, that I have sooo been needing to get away for a long time already. Since we moved here 3 years ago, I haven't been anywhere other than at home *sniff*. We first thought of going to Vanuatu for two weeks, but at the end, I decided to just stay in Melbourne and go to one of the city's luxury hotels for a couple of nights! I just made my booking and I am going tomorrow! eeek! I will come back on thursday, so hopefully will catch up with all the lovely blogs then. But then the weekend I will be scrapping everyday at Scraptacular. Ok, this is going to be one awesome week!
Hey, here is my room for the next couple of nights. niiiiice!

12 comments:

 1. Oi, kuulostaa ja näyttää aivan ihanalta! :) Rentouttavia hetkiä!

  ReplyDelete
 2. Rentoudu ja nauti! :)

  ReplyDelete
 3. oih.. mukavaa lomaa, muista rentoutua, nukkua ja nauttia! :) ja herkutella..

  ReplyDelete
 4. Vau, kuulostaa ja näyttää aivan mahtavalta! Vietä ihana hemmotteluloma ja nauti :)(Koko sun viikko kuulostaa aivan mun unelmaviikolta!)

  ReplyDelete
 5. Oikein hienoa hotelliretkeä sinulle, nautinnollista kaikin puolin, upea paikka! Menetkö yksin?

  Onpa puitteet askarrella :). Toivottavasti nautit tilaamistasi palveluista ja uima-altaasta ja ihan kaikesta. Hemmottelua sinulle sinne toivotan.

  ReplyDelete
 6. Kuulostaa hyvältä, mukavia rentoutumishetkiä sinulle :)

  ReplyDelete
 7. Kuulostaa kyllä hienolta! Rentouduhan oikein kunnolla, pieni tauko arjesta on ajoittain ihan paikallaan. :)

  ReplyDelete
 8. Rentouttavaa lomaa!
  toivottelee Susanna

  ReplyDelete
 9. Voi miten hyvältä kuulostaa ja näyttääkin. Rentoudu ja nauti! :)

  T. api-na blogin Arja

  ReplyDelete
 10. Hiukan hienoo! Saadaanko sitten ihastella kuvia kun palaat? Rentouttavaa lomaa!

  ReplyDelete
 11. Ooooh! That suite looks fantastic, Laura! ENJOY!!

  *lots of hugs*
  //Nina

  ReplyDelete
 12. Hi Laura! Wow!!!!!!! That room looks fantastic!! Did you take Paul along or did you just have some Rest and relaxation by yourself!!

  Cant wait to hear allllllll about it!

  Karen

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.