Thursday, 10 April 2008

~things that make me happy - album, pg 1~

Omuli!!! putositko nyt tuolilta? Hihii, Laura yllättää pitkästä aikaa skräppäilyllä :). Ei ole huvittanut skräppäillä moneen kuukauteen kun ei ole ollut niin iloinen olo. Mutta nyt tuntuu olo paremmalta ja päätin jatkaa tätä jo pitkään odottanutta projektia.

Eli viime vuoden puolella tilasin itselleni tällaisen valmiin skräppäilypaketin. Siinä tuli siis kaikki tarvittavat paperit, tarrat ja kansio sekä ohjeet albumin kokoamiseen. Tämän on suunnitellut Celine Navarro. Ohjeet tähän on vieläkin ostettavissa ja itse voi sitten valita mitkä paperit haluaa. Minä aion tehdä tästä lähes samanlaisen entä mitä ohjeissa sanotaan, mutta täytyy sanoa että jo tästä ensimmäisestä sivusta (tai albumin sisäkansihan tuo kyllä on) tuli erilainen. Jotenkin se vieläkin jäi vähän ei-ihan-minun-näköiseksi, mutta silti oli ihan kiva skräppäillä!

Tässä on muuten albumin kansi jonka tein jo viime lokakuussa. kääk!

Goodness me, after about 5 months, i am scrapping again! *LOL* I decided to finally start putting together this album designed by Celine Navarro. I bought the kit, so I got the album, papers, rub ons etc which are needed. And of course, page by page instructions. I am going to make my album a lot the same as Celine, but will be surely adding my own stuff there as well.. like I did already in this one. I feel like the page doesn't quite look like me, but I guess when copying so much, it is someone else's design. Hmm.. Anyway, it is nice to be scrapping a bit again.

Here is the album cover which I decorated already last october. eeek!

4 comments:

 1. Woohoo! Kiva, kun skräppäät taas! Innolla odotan jatkoa tälle sivulle. (Ja aivan IHANA ja hauska tuo "örkki" mikä kurkkii tuolla reunassa!)

  ReplyDelete
 2. Wow, what a gorgeous cat! :) I love the layout too though ;) Really nice looking work Laura!

  ReplyDelete
 3. Joka päivä mäkin käyn kurkistamassa, että joko se tyttö olisi skräpännyt jotakin. Nyt onni potkaisi! :) Jatka, jatka!

  ReplyDelete
 4. Tämä on kaunis, tykkään!

  ReplyDelete

Thank you so much for leaving a message for me! :)
Kiitokset kommentista! :)

Note: only a member of this blog may post a comment.